Tande vant kombinert

Petter Tande fra Byåsen vant NM i kombinert i Granåsen i dag foran klubbkamerat Magnus Moan.

Petter L. Tande

Magnus Moan gikk seg opp fra femteplass til sølv. Han kom i mål to sekunder foran bronsevinner Håvard Klemetsen, som var nummer tre etter hoppingen.

På de neste plassene fulgte Espen Rian og Jan Schmid.

Klar seier

Petter Tande var aldri truet i kombinertlangrennet. Han tok raskt igjen hoppvinner Espen Rian og holdt avstanden bakover til Magnus Moan. I mål var avstanden hele 45 sekunder.

- Det var tungt, men jeg tror jeg gikk et veldig bra løp. Det er stort å bli norsk mester på hjemmebane, sa Petter Tande til NRK etter løpet.

Rian vant hopprennet

Espen Rian fra Stadsbygd vant hopprennet. Han gikk ut 30 sekunder foran toer Petter Tande i langrennsdelen.

Rian hoppet 99,5 og 100,5 meter, mens Tande klarte 97,5 og 98. Jan Schmid og Håvard Klemetsen delte tredjeplassen. De gikk ut 1.22 minutter bak Rian.

Magnus Moan ble nr 5, men har hele 1.44 opp til Rian og 1.14 til Tande etter hopp på 90,5 og 98 meter.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.