Petter Tande tok fjerdeplassen i søndagens kombinertsprint. Og Magnus Moan viste at formen er i anmarsj med

femteplass.

Petter Tande

Tande lå på sjuendeplass etter hopprennet, og viste tidlig i langrennet at han hadde ambisjoner om å følge opp tredjeplassen fra lørdagens renn.

Åpningen straffet seg

Trønderen gikk ut 34 sekunder bak østerrikeren Bernard Gruber, og den avstanden ble kjapt spist opp. Etter 5 kilometer lå han helt der oppe, bare snaue sekundet bak lederen Bjorn Kircheisen.

Åpningstempoet straffet seg, og Tande måtte gi slipp på de beste mot slutten av den 7,5 kilometer lange løypa i skistedet Ramsau.

I mål var han 11,3 sekunder bak vinneren Kircheisen. Tyskland vant tredobbelt. Bak Kircheisen fulgte Ronny Ackermann og Tino Edelmann.

Moan avanserte

Magnus Moan lå på 25.-plass etter hopprennet. Det var 1.01 minutter opp til teten. I langrennet viste Moan at formen begynner å komme. I et gnistrende løp avanserte han helt til femteplass, bare 11,3 sekunder bak vinneren.

Jan Schmid ble nummer 15 og Espen Rian nummer 18.

Mikko Kokslien hoppet dårlig og lå på 38.-plass før han bestemteseg for å droppe langrennet.