Svensson er klar til kamp

Rosenborgs midtbanespiller Jonas Svensson er friskmeldt og klar til kamp mot Aalesund.

RBK - Haugesund

Jonas Svensson ble skadd mot Haugesund, men er klar til innsats mot Aalesund lørdag kveld.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix
Espen Sandmo
Journalist

Torsdag gjennomførte Svensson sin første ordentlige trening etter hjernerystelsen han fikk i kampen mot Haugesund tidligere i sesongen.

– Er i god form

– Jeg er i god form, og treningen gikk veldig bra. Derfor er jeg klar til kamp, sier Svensson til rbk.no .

Jonas Svensson har ikke spilt siden Rosenborg tapte 3-1 for Haugesund , og laget har merket savnet av den arbeidsomme midtbanespilleren. Han kunne spilt onsdagens cupkamp mot Strindheim (5-0), men venter med å gjøre comeback til oppgjøret mot Aalesund på bortebane lørdag kveld.

Rosenborgs lege, Haakon Schwabe, bekrefter at Svensson er friskmeldt og klar til innsats.

Aalesund leder

Både Nicki Bille Nielsen og Tore Reginiussen er uaktuelle til Aalesund-kampen etter at de begge ble utvist mot Sandnes Ulf. Per Joar Hansen tar ut laget til kampen fredag ettermiddag.

Oppgjøret på Color Line Stadion blir også et møte med tidligere Rosenborg-trener Jan Jönsson som fikk sparken i klubben på slutten av fjoråret.

Jönsson har fått en god start på sesongen med sitt nye lag. Aalesund leder serien med 13 poeng, mens Rosenborg er tre poeng bak på en femteplass.

Fjorårets oppgjør mellom lagene endte 2-2 .

Video fra Trøndelag

Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .