NRK Meny
Normal

Svensson er klar til kamp

Rosenborgs midtbanespiller Jonas Svensson er friskmeldt og klar til kamp mot Aalesund.

RBK - Haugesund

Jonas Svensson ble skadd mot Haugesund, men er klar til innsats mot Aalesund lørdag kveld.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Torsdag gjennomførte Svensson sin første ordentlige trening etter hjernerystelsen han fikk i kampen mot Haugesund tidligere i sesongen.

– Er i god form

– Jeg er i god form, og treningen gikk veldig bra. Derfor er jeg klar til kamp, sier Svensson til rbk.no .

Jonas Svensson har ikke spilt siden Rosenborg tapte 3-1 for Haugesund , og laget har merket savnet av den arbeidsomme midtbanespilleren. Han kunne spilt onsdagens cupkamp mot Strindheim (5-0), men venter med å gjøre comeback til oppgjøret mot Aalesund på bortebane lørdag kveld.

Rosenborgs lege, Haakon Schwabe, bekrefter at Svensson er friskmeldt og klar til innsats.

Aalesund leder

Både Nicki Bille Nielsen og Tore Reginiussen er uaktuelle til Aalesund-kampen etter at de begge ble utvist mot Sandnes Ulf. Per Joar Hansen tar ut laget til kampen fredag ettermiddag.

Oppgjøret på Color Line Stadion blir også et møte med tidligere Rosenborg-trener Jan Jönsson som fikk sparken i klubben på slutten av fjoråret.

Jönsson har fått en god start på sesongen med sitt nye lag. Aalesund leder serien med 13 poeng, mens Rosenborg er tre poeng bak på en femteplass.

Fjorårets oppgjør mellom lagene endte 2-2 .

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.