Strandberg: – Håper dette ikke er farvel

Stefan Strandberg takket for seg med full kontroll i forsvar i sin foreløpig siste kamp for Rosenborg.

Strandberg

Stefan Strandberg går av banen på Lerkendal for foreløpig siste gang.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

– Jeg håper jeg kan komme tilbake hit en dag. Jeg trives fantastisk bra her oppe, både på og utenfor banen og med trenerne som er her. Jeg har noen av mine beste kompiser på laget, og spesielt det siste året har vært en fantastisk tid for meg, sier Stefan Strandberg til NRK.

Rosenborg knuste Odd 3-0 på Lerkendal, og et lavtliggende Odd ga Strandberg og resten av Rosenborg-forsvaret lite trøbbel med å holde nullen.

Søndagens kamp var den siste for Strandberg, han forsvinner til russisk fotball og Krasnodar når overgangsvinduet åpner.

– Jeg håper dette ikke er farvel, men på gjensyn, sier Strandberg.

Emosjonell

Strandberg tok en ekstra runde rundt Lerkendal for å takke fansen en siste gang.

– Jeg blir litt emosjonell, det har vært en fint tid. Det er litt trist å dra når det går så bra, men samtidig er det en drøm som går i oppfyllelse, forteller Strandberg, som nå skal ta fatt på utenlandseventyret.

– Jeg kommer til en bedre liga et bedre lag, så jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer.

Store sko?

Johan Lædre Bjørdal er spilleren Kåre Ingebrigtsen har hentet inn for å erstatte Strandberg, men Strandberg mener ikke Bjørdal får for store sko å fylle.

– De er da bare 43, så så store er de ikke, fleiper Strandberg.

Bjørdal selv skryter av Strandberg.

– Stefan er en god fotballspiller, en ledertype, og i dag så synes jeg han var veldig bra, sier Bjørdal til NRK.

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.