Strandberg hjem for undersøkelser

Midtstopperen ble sendt hjem fra treningsleir for utredning. – Det er for tidlig å si noe om omfanget, sier fysioterapeut i Rosenborg Haakon Schwaabe.

Stefan Strandberg

Stefan Strandberg måtte avbryte Rosenborgs treningsleir på Marbella grunnet og har dratt hjem til Trondheim for undersøkelser.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Stefan Strandberg reiste i dag hjem fra treningsleiren på Marbella grunnet skade. Det melder rbk.no.

Håskjold Nyland og Strandberg

Strandberg var kaptein på Norges U-21 lag som kom til semifinalen i fjorårets EM.

Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix

– Vi har sendt han hjem for å ta noen bilder og undersøkelser. Han har klaget over smerter i en fot og det har blitt mye verre i løpet av uka, sier fysioterapeut i Rosenborg Haakon Schwaabe.

Ukjent årsak

Schwaabe sier det er for tidlig å si noe om omfanget av skaden og om det kan bli operasjon. Det som i alle fall er sikkert er at Strandberg mister RBKs mot Kalmar på søndag.

– Det er for tidlig å si noe om tidsaspektet. Det avhenger av hva vi finner på undersøkelsene. En eventuell operasjon får vi ta stilling til etter vi har fått svar på prøvene.

Strandberg har slitt med skader før og mistet nesten hele sesongoppkjøring på grunn av skade i fjor. Heller ikke i år har han vært skadefri og mistet blant annet den ene treningskampen mot Odd.

Ellers skadefri tropp

Også Tore Reginiussen og Ole Selnæs har slitt med skader i sesongoppkjøringen. Nå meldes det at begge to er på bedringens vei og har trent som normalt denne uka.

– Kampen mot Kalmar kommer nok for tidlig for Ole, men han er aktuell til seriestart den 29. mars. Tore har slitt med en vond hæl, men vi har fått spesialtilpasset noen sko, så han er aktuell allerede til helgen, sier Schwaabe.