Storbrann på Øysand

Rundt 150 biler ble ødelagt i en storbrann på Øysand søndag morgen.

Brannvesenet fikk melding om brannen hos Trondheim bildemontering like før klokka 05.30, og da stod mange biler allerede i full fyr.

- Eksplosjonsartet

- Det ble en eksplosjonsartet brann fordi bilene inneholdt både drivstoff og olje. De var ennå ikke ferdigbehandlet av bedriften, sier operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Svart røyk og høye flammer veltet ut fra området, men ved 07-tida klarte brannvesenet å få kontroll over brannen. Det drives nå etterslokking på stedet, og det blir vakthold på stedet utover dagen. Rundt 150 biler ble ødelagt i brannen, opplyser politiet.

Kan være påsatt

- En hundepatrulje oppdaget spor på stedet, og et hull i gjerdet. Det tyder på at det har vært folk inne på bedriftens område. Men foreløpig er det for tidlig å si noe om brannen er påsatt, sier Berglund. Politiet vil starte ytterligere undersøkelser på stedet tidligst på mandag.

Video fra Trøndelag

Julestemning for store og små.
Rekordmye regn førte til store problemer i hele Trøndelag. Ras stengte blant annet E14 mellom Stjørdal og Storlien , og i Selbu ble mer enn 400 personer isolert da veien ble sperret av skred.
Store nedbørsmengder har gitt stengte veger og togavsporing