NRK Meny
Normal

Storbrann på Øysand

Rundt 150 biler ble ødelagt i en storbrann på Øysand søndag morgen.

Brannvesenet fikk melding om brannen hos Trondheim bildemontering like før klokka 05.30, og da stod mange biler allerede i full fyr.

- Eksplosjonsartet

- Det ble en eksplosjonsartet brann fordi bilene inneholdt både drivstoff og olje. De var ennå ikke ferdigbehandlet av bedriften, sier operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Svart røyk og høye flammer veltet ut fra området, men ved 07-tida klarte brannvesenet å få kontroll over brannen. Det drives nå etterslokking på stedet, og det blir vakthold på stedet utover dagen. Rundt 150 biler ble ødelagt i brannen, opplyser politiet.

Kan være påsatt

- En hundepatrulje oppdaget spor på stedet, og et hull i gjerdet. Det tyder på at det har vært folk inne på bedriftens område. Men foreløpig er det for tidlig å si noe om brannen er påsatt, sier Berglund. Politiet vil starte ytterligere undersøkelser på stedet tidligst på mandag.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.