Stor leteaksjon etter mulig druknet person er nå avsluttet

Dykkere har søkt i vannet i Steinkjer uten funn. Beredskapen i Trøndelag velger nå å avslutte søket.

Mulig drukning på Bystranda i Steinkjer

ALLE RESSURSER: Alle tilgjengelige beredskapsressurser i Trøndelag har søkt etter en mulig druknet person ved Bystranda i Steinkjer mandag ettermiddag.

Foto: Tariq Alisubh / NRK

Mandag ettermiddag ble det igangsatt en leteaksjon med helikopter, dykkere og redningsskøyte ved Bystranda i Steinkjer i Trøndelag.

Klokken 16.52 forteller politiet at søket nå er avsluttet.

Like etter klokken tre mottok politiet ei melding fra en person som skal ha observert en annen person svømme i vannet, og deretter forsvinne under vannoverflaten.

– Melderen var usikker, men han så en person i vannet, som på et tidspunkt forsvant under vannet og kom aldri opp igjen, forteller operasjonsleder Øystein Sagen i Trøndelag politidistrikt.

Mulig drukningsulykke i Steinkjer

DYKKERE: Dykkerne ankom stedet i helikopter for å lete i vannet etter mulig druknet person. Ingen funn ble gjort.

Foto: Tariq Alisubh / NRK

Alt av ledige beredskapsressurser var involvert i letingen. Både redningshelikopteret fra Ørlandet og luftambulanse var på stedet.

Det var snakk om en mulig drukningsulykke, men ingen ble funnet.

Ingen er savnet

Politiet har forhørt seg med andre badegjester til stede på Bystranda. Det er ikke kommet inn noen meldinger om savnede personer.

Det er kun én melder som har hatt en observasjon. Det er heller ikke funnet eierløse gjenstander og klær liggende på land.

– Det kan jo være en person som er der helt alene, og som ikke har lagt igjen noen gjenstander, men vi gjør et forsøk på å se om det er noen under vannet, det sa Sagen like før klokken fire.

Mulig drukningsulykke i Steinkjer

AVSLUTTET: Leteaksjonen i forbindelse med melding om mulig drukningsulykke er nå avsluttet, ifølge Politiet i Trøndelag på Twitter. Ambulansepersonell stod også klar på stedet under søket.

Foto: Solvår Flatås / NRK

Siste fra Trøndelag

Midtnytt tirsdag med Elisabeth Strand Mølster

Midtnytt tirsdag med Elisabeth Strand Mølster