Hopp til innhold

Stod Volley er norgesmestere

Stod Volley fra Steinkjer slo Oslo Volley 3 – 0 i finalen i NM. Men det blir ingen fest.

stod volley

Stod Volley fra Steinkjer slo erkerivalen Oslo Volley i norgesmesterskapet. Her feirer Luana Gomes, Lana Sorokina og Paulina Szpak.

Foto: Oddleif Løset

Dermed fikk også Stod revansj for fjorårets finaletap for Oslo Volley. Det første settet var jevnt og gikk til 25-23, mens Stod vant med 25–21 i det andre settet.

– Det gikk veldig bra og det var egentlig aldri noen tvil om at vi kom til å vinne. Oslo kom aldri til matfatet, sier Per-Ivar Finstad i Stod Volley.

I det tredje settet var det ingen tvil, og den regjerende mesteren ble utklasset med 25–12.

Spillerne jublet etter at det ble klart at de hadde slått erkerivalen sin.

– En av spillerne ropte endelig klarte vi det. Jentene har jobbet hardt for dette og vi er superfornøyde med seieren. Det er ingen magi bak gullet, men bare hardt arbeid, sier Finstad.

Slapper ikke av

Men det blir ingen fest på kvelden, skal vi tro Finstad. Jentene har et strengt treningsregime i dagene fremover før det nordiske mesterskapet om fjorten dager.

– Målsettingen er at vi skal ta trippelt gull. Og da må vi slå de beste lagene i Norden. Derfor har de ingen anledning til å slippe seg ned nå. Men vi er utrolig stolte over jentene og vi ønsker å si takk til alle supporterne våre, sier Finstad.

Siste fra Trøndelag

Nils Åge Nonstad

Mandagens Midtnytt er ved Nils Åge Nonstad

Mandagens Midtnytt er ved Nils Åge Nonstad