NRK Meny
Normal

Stanset bil på vidvanke

En bilist klarte å stanse en bil der sjåføren hadde fått et illebefinnende ved å kjøre bilen sin inn foran den førerløse bilen.

Bilkrasj på E6 i Malvik

En snarrådig bilist forhindret trolig en større ulykke på Gamle E6 i Malvik onsdag ettermiddag.

Foto: Tor Aage Hansen

Det var på Gamle E6 ved Storsand camping i Malvik ei svært uregelmessig kjøring foregikk ved 15-tida. En personbil kjørte vinglete, var først borti autovernet før den skjente over og kom borti en mopedist.

Sjåføren hadde fått illebefinnende

Bilen vinglet videre og da tok en mannlig bilist ansvar. Han kjørte en bil med henger, kom seg forbi den andre bilen og presset sin egen bil inn i forkant slik at den løpske bilen ble stanset.

Det viste seg at sjåføren, en kvinne i 70-åra, hadde fått et illebefinnende. Hun ble sendt til sykehus for behandling. Mopedisten som hadde hatt nærkontakt med den vinglete bilen hadde dratt fra stedet da politiet ankom.

Forhindret større skade

– Heldigvis kom ingen til skade. Det er takket være snarrådig reaksjon fra en medtrafikant, sa innsatsleder hos politiet, Sigmund Stenhaug.

Det ble endel materielle skader på de to bilene, men ikke verre enn at de kunne kjøres fra stedet. Veien ble raskt ryddet og åpnet for trafikk.

Trafikkulykke i Malvik

Sjåføren stanset den vinglete ferden ved å kjøre sin bil med henger inn foran den andre bilen.

Foto: Tor Aage Hansen

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.