Slik sparket Rosenborg i gang sesongen

Det var fullt hus med allsang og jubel da Kjernen og Rosenborg arrangerte avsparksfest før serieåpningen mot Aalesund på mandag.

Bilder fra Byscenen med Kåre Ingebrigtsen, tre spillere og konfransier. Stor stemning

Det sto ikke på stemninga når Rosenborg og Kjernen arrangerte avsparksfest på Byscenen.

– Jeg gleder meg til å ta på meg drakta og følge kampen foran et forhåpentligvis fullsatt Lerkendal, sa trener Kåre Ingebrigtsen under festen på Byscenen i Trondheim søndag kveld.

Møter Aalesund på hjemmebane

Konferansier Jo Erik Øverby sammen med Kåre Ingebrigtsen, Pål André Helland, Ole Sælnes, Emil Nielsen dro festen i gang på scenen før årets fotballsesong.

Artistene Petter Wavold og SKA-frika satte alle i den rette stemningen med flere Rosenborg-sanger mens publikum stemte i.

Når Rosenborg møter Aalesund i seriepremieren på Lerkendal på mandag skal det nok bli liv blant seerne og Kjernen. Trener Kåre Ingebrigtsen har en skadefri tropp og det ligger an til det høyeste publikumsantallet på mange år. Over 15.000 har kjøpt billetter til kampen, og Ingebrigtsen håper det blir enda flere.

Kampen mot Aalesund sparkes i gang klokken 18.00 mandag.

(Artikkelen fortsetter under bildet):

Rosenborgs supportere i «Kjernen»

Over 15.000 personer har foreløpig sikret seg billett til kampen mot Aalesund mandag.

Foto: Kallestad / SCANPIX

Ett minutts stillhet for Iversen

Det blir også ett minutts stillhet på stadion før kampen. Dette for å hedre Odd Iversen som 29. desember i fjor sovnet stille inn på Øya helsehus etter en tids sykdom. Deretter spiller Åge Aleksandersen «Bilde tå'n Ivers» live.

– Folk vil reise seg, og vi har oppfordret til å ta med seg skjerf på kampen. Jeg tror det blir en fin markering, sier daglig leder i klubben, Tove Moe Dyrhaug til NRK.

SE VIDEO: Åge Aleksandersen synger «Bilde tå'n Ivers» i Iversens bisettelse:

Åge Aleksandersen synger Bilde tå'n Ivers i Odd Iversens bisettelse.

SE VIDEO: Åge Aleksandersen synger «Bilde tå'n Ivers».