Normal

Slik blir den nye RBK-drakta

Fredag ettermiddag ble den nye Rosenborg-drakta for årets sesong presentert, og fargene blir som før; svart og hvitt.

Rosenborg-drakt 2015

Slik ser den nye Rosenborg-drakta ut. Fra venstre ser vi Emil Nielsen, Pål André Helland og Ole Selnæs.

Foto: Kjartan Ovesen/NRK

Kåre Ingebrigtsen

Kåre Ingebrigtsen tror Rosenborg kan kjempe om seriegull i år.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Den nye drakta ble presentert under et "kick-off" på Lerkendal, og klubben er optimister før sesongstarten.

– I god form

– Drakta ser veldig fin ut, og spillerne inne i den ser også ut til å være i god form, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen til NRK.

Hele A-stallen ble presentert for media under seansen i Brakka fredag, og Kåre Ingebrigtsen lover å ta opp kampen mot Molde om seriegullet i 2015.

– Molde har vært gode de siste sesongene, men nå er det på tide å flytte hegemoniet litt mer sentralt i Midt-Norge. Vi er bedre trent enn før, og relasjonene mellom spillerne er også blitt bedre, sier treneren.

Gull i 2010

I fjor vant Molde serien foran Rosenborg, og supporterne venter i lengsel på et nytt seriegull på Lerkendal. Det siste kom i 2010 da Nils Arne Eggen var vikartrener.

– I år skal vi gi Molde kamp om gullet. Vi skal vinne kamper og prestere godt. I fjor holdt det ikke helt inn, men kollektivet vårt er bedre og vik har utviklet laget siden i fjor, sier Kåre Ingebrigtsen.

Nye spillere som keeper André Hansen og angriperen Emil Nielsen skal bidra til mer suksess for RBK denne sesongen, som innledes mot Aalesund på Lerkendal 6. april.

Åpen dag

– Folk er stort sett positive til oss, og salget av sesongkort bedre enn i fjor. På Lerkendal dal vi spille offensiv fotball, og det er viktig med støtte fra publikum. Vi trenger den 12. spilleren for å vinne, mener treneren.

Lørdag ettermiddag inviterer Rosenborg til åpen dag på Lerkendal. Her kan folk få treffe spillere og trenere, se A-laget trene, og få se både Brakka og Lerkendal fra innsiden. Ungene får spille fotball, og klubben lover både konkurranser og underholdning for dem som møter opp.