Skjøt elg på direkten

Elgjakta er i gang, og det ble elgfall på direkten i NRK Trøndelags formiddagssending.

Jaktlag
Foto: Arnulf Gresseth / NRK

Reporter Arnulf Gresseth rapporterte direkte på radio fra en elgpost på Skatval i Nord-Trøndelag fredag formiddag. Da fikk jeger Kjell Kristoffersen plutselig elg i sikte.

- Her er det elg. Her legger Kristoffersen seg ned. Det var alt Arnulf Gresseth rakk å si før Kjell Kristoffersen fyrte av mot elgen.

To skudd

Kristoffersen brukte to skudd for å felle dyret.

- Elgkalvene på Skatval er store, sa den fornøyde jegeren.

Les også: Fikk skremt elgku i frontruta

Jaktlaget fra Skatval består av 15 mann og tre hunder. Den ene hunden er sågar en omskolert fulglehund. Jaktlaget skal i løpet av årets elgjakt felle 15 dyr.

Hør innslaget: Elgfall på direkten

Ikke første radioelg

Det er ikke første gang at NRK Trøndelags lyttere får bli med å skyte elg på direkten i radioen.

I september 2004 var det Aud Larsen Haug som formidla en spennende jaktopplevelse til lytterne. Den gangen var det ei elgku som måtte i bakken på direktesendt radio.

Hør innslaget fra 2004: Skjøt elg på lufta i P1

Video fra Trøndelag

Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .