NRK Meny
Normal

Sevilla-stjernene har landet på Værnes

Søndag kveld landet Sevilla-spillerne på Værnes foran tirsdagens supercupfinale mot Real Madrid på Lerkendal.

Sevilla Værnes

Sevilla er i Trondheim for å spille mot Real Madrid på Lerkendal.

Foto: Morten Andersen / NRK

Sevilla er det første laget noen sinne som spiller i sin tredje strake finale i supercupen. Laget har vunnet europaligaen de siste tre årene. I mai ble det seier mot Liverpool i finalen. Det er fjerde gang etter 2006 at finalen i supercupen er helspansk, og Sevilla har vært involvert alle gangene.

Sevilla skal bo på Royal Garden hotell, mens Real Madrid, som lander cirka klokka 14 mandag, skal bo på P-Hotels Brattøra.

Det spanske storlaget har solgt sine kanskje to største stjerner denne sommeren, i polske Grzegorz Krychowiak og argentinske Ever Banega, men har fortsatt med seg navn som Jevhen Konopljanka og nysigneringen Wissam Ben Yedder.

«Hipster-trener»

Mest spennende er det kanskje at Sevillas argentiske trener, Jorge Sampaoli, gjør sin debut i en tellende kamp. Sampaoli har fått mange tilhengere etter sin innsats som landslagssjef for Chile, med en ekstremt energisk og aggressiv spillestil. Kronen på verket var seieren i Copa America i 2015.

Jorge Sampaoli, Dan Eggen, værnes

Jorge Sampaoli (med rød koffert)har tatt over Sevilla etter å ha hatt stor suksess med Chiles landslag. Her står han sammen med den tidligere norske landslagsspilleren Dan Eggen (gul vest).

Foto: Morten Andersen / NRK

Møter et svekket Real Madrid

Mens Sevilla har få skadeproblemer før kampen, er det mannefall hos Real Madrid. Verken Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Pepe eller Toni Kroos kommer til å spille kampen. Det er også usikkerhet rundt Karim Benzema.

Sevilla, værnes

Spillerne og støtteapparatet gikk rett inn i en ventende buss.

Foto: Morten Andersen / NRK