NRK Meny
Normal

Setter penger på RBK-nedrykk

For første gang i historien har spilleselskapet Betsson startet et eget oddsspill som kort og godt går ut på å satse mye på at Rosenborg rykker ned. De som går for det har en odds på 25 akkurat nå.

Brann-spillerne jubler

Brann-spillerne jubler

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Til sammenligning får man kun 1,01 i odds dersom Rosenborg fortsatt forblir i Tippeligaen.

– Tippeligaen er en av de mest uforutsigbare ligaene i Europa, og derfor tør vi ikke lengre utelukke at Rosenborg kan bli blandet inn i bunnstriden slik de opplevde i 2005, sier sjef i Betsson Norge, Thomas Aakvik, litt diplomatisk.

Brann-seier gjorde sitt

Før søndagens kamp mot Brann var Rosenborg Betssons klare favoritt til å vinne Tippeligaen, med en gullodds på kun 2,50. Samtidig var Brann en av de heteste dumpekandidatene med kun 3,33 i odds for nedrykk.

Etter at Brann rundspilte Rosenborg på søndag, har oddsene for Brann-nedrykk nesten doblet seg til 6,00, mens det blir bare 1,12 i odds dersom bergenserne likevel ender opp i Adeccoligaen til neste år.

Ekspertene bommet.

– Det blir ikke noen toppkamp, men definitivt en storkamp, sa NRKs fotballekspert Karl-Petter Løken før Brann valset over RBK søndag.

I likhet med alle de andre fotballekspertene til NRK, har han tippet Rosenborg i gullkampen i årets eliteserie, mens han har tippet Brann på nedrykksplass. Likevel tror han kveldens kamp blir et av de store oppgjørene denne sesongen.

Video fra Trøndelag

Om få uker er en ny film som dokumenterer 100 Rosenborg -år klar
Fjellklatreren Adam Ondras suksess i Hanshelleren har gitt Flatanger omtale langt utenfor Norges grenser.
Sverre Magnus Selbach fikk oppfylt fiskedrømmen da han fikk en 1,8 meter lang svartskate på kroken i Trondheimsfjorden.