Sesongens første for Byåsen

Byåsens håndballjenter vant sesongens første seriekamp da de slo Fredrikstad 26-20 på bortebane.

Camilla Herrem

Tre poeng til Camilla Herrem og Byåsen mot Fredrikstad.

Byåsen ledet gjennom hele kampen, og hadde stort sett full kontroll over det nyopprykkede Østfold-laget.

Solid Zamorska

Anført av lagets beste spiller i ettermiddag, Iva Zamorska, kjørte de over Fredrikstad. Byåsen ledet 10-8 til pause, og økte ledelsen jevnt og trutt utover i andre omgang i Kongstenhallen.

870 tilskuere så åpningskampen, og de fikk se Lise Forsberg Bernhardsen bli hjemmelagets toppscorer med åtte scoringer. Hos Byåsen ble Iva Zamorska
toppscorer med seks mål, mens Ida Alstad bidro med fem fulltreffere for bortelaget.