Hopp til innhold

Ser du hva som skjuler seg blant godteriet?

Det var mer enn m&m`s i denne posen.

Smugleforsøk på Værnes

En mann i 30-årene forsøkte å smugle 155 narkotiske tabletter i denne godteposen. Tollvesenet på Værnes fant de ulovlige varene.

Foto: Tollvesenet

– Enkelte er veldig kreative med valg av oppbevaringssted for narkotika og andre ulovlige varer. Vi har funnet narkotika i brusbokser og pastillesker før, men aldri i en sjokoladepose.

Det sier kontorsjef ved tollmyndighetene på Trondheim lufthavn Værnes, Hallgeir Bjørvik.

I en pose med m&m`s fant tollerne 155 narkotiske tabletter.

Fire-fem forskjellige typer

En mann i 30-årene fra Sør-Trøndelag ble mandag kveld tatt i tollen på Værnes. Han kom med fly fra København etter opphold i Barcelona.

– I posen var det fire-fem forskjellige typer tabletter – alle med virkestoff som er på narkotikalista i Norge, sier Bjørvik.

Bladet.no omtalte saken først.

Hadde også med kniver og doping

Mannen i 30-årene ble stoppet i en tilfeldig kontroll.

Les også: Fant «brun klump» – viste seg å være hasj verdt 9000 kroner

– Han er ikke kjent for oss tidligere. Vi valgte å foreta full kontroll av bagasjen hans etter uklarheter rundt noen resepter fra en spansk lege som ikke oppfyller kravene til legeattest, sier Bjørvik.

I tillegg til de 155 tablettene i godteposen, beslagla tollvesenet to kniver, 200 sigaretter og ti enheter med dopingmiddel.

Politiet beslagla narkotika, dopingmidler, sigaretter og kniver

I tillegg til de 155 tablettene i godteposen, beslagla tollvesenet to kniver, 200 sigaretter og ti enheter med dopingmiddel.

Foto: Tollvesenet