NRK Meny
Normal

Selvsikker Nysæter før ny proffkamp: – Jeg garanterer at kampen blir ferdig før tida

Billettsalget til lørdagens boksestevne i Stokke har vært dårlig, og kun en firedel av de 6000 billettene er solgt. Namsos-bokseren lover å gi tilskuerne valuta for pengene med ny knockout.

Brækhus mot Farias - Battle of Bergen - Simen Nysæter

KNOCKOUT: I sin første proffkamp vant Nysæter på teknisk knockout mot ungarske Miklos Kovacs.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Simen Nysæter fra Namsos signerte proffkontrakt med Cecilia Brækhus i mai i år, og proffdebuterte i Bergen foran 9.000 tilskuere i juni. Nå venter tungvektsbokserens andre proffkamp i Stokke mot tyske Phillip Thiele, men interessen blant tilskuerne er laber.

Simen Nysæter lover ny knockout

HARDKJØR: Nysæter har trent knallhardt over lengre tid før boksekampen. Her på ei trening hjemme i Namsos.

Foto: Siri Husby Fiskum / NRK

– Det er litt kjedelig at det ikke er utsolgt til helga, men det kan fremdeles selges mange billetter i løpet av de siste dagene. Det blir nok god stemning om det blir 4000 tilskuere også, forteller Nysæter til NRK.

Knallhard oppkjøringsperiode

Simen Nysæter

ANDRE KAMP: Dette blir namsosingens andre kamp som proffbokser. Her fra boksekampen i Oslo Spektrum, da Nysæter fortsatt var amatørbokser.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Trønderen kom nylig tilbake fra Manchester etter å ha gjort siste forberedelser til boksekampen på lørdag. Der har 27-åringen hatt tre treningsøkter om dagen.

– Kroppen har vært veldig tung et par dager nå, så det er godt at jeg har en del hviledager foran meg for å få bygd opp overskuddet.

Sparret mot Englands beste

Simen Nysæter lover ny seier

TØFF MOTSTANDER: Selv om namsosingen kun har en proffkamp, så er han fryktet i ringen.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

I England fikk Namsosingen bryne seg på britenes beste proffboksere, og det har hatt tydelig påvirkning på selvtilliten frem mot lørdagens oppgjør.

– Jeg har fått bekreftelse på at det vi gjør er riktig, og at mine sparringskamper er bra, og ofte hakket over de jeg har sparret med i England. Selvtilliten er der den skal være, forteller Nysæter.

Lover ny knockout

Cecilia Brækhus

GLIS(SENT): Boksekampen mellom Cecilia Brækhus og Mikaela Laurén har foreløpig ikke blitt det trekkplasteret arrangørene hadde håpet.

Foto: May-Helen Rolfsnes / NRK

I proffdebuten i Bergen sendte Nysæter den ungarske motstanderen Miklos Kovacs raskt i bakken, og vant på teknisk knockout i andre runde. På lørdag forventer han en like kort dag på jobb.

– Så lenge jeg får til å gjøre det jeg skal og har øvd på, så vet jeg at det vil gå bra, og da vil kampen bli ferdig før tida også. Det kan jeg garantere.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.