NRK Meny
Normal

Se Tariks siste farvel med Rosenborg

Tarik Elyounoussi spiller sin siste kamp for Rosenborg i morgen. Nå handler alt om å få en verdig avslutning.

Tarik

Tarik Elyounoussi vil bli savnet i Rosenborg. Både trenere, kokker og medspillere vil savne 25-åringen.

Det er bare to dager igjen til livet i Trondheim er over for Tarik. Om få dager drar han til Bundesliga og tyske Hoffenheim. Men før det, tar han seg tid til en verdig avslutning hos «Troillongan».

– Det er litt trist å pakke sakene sine for å dra. Det hadde jeg faktisk ikke forventet når jeg kom hit i fjor sommer. Akkurat på denne tiden i fjor pakket jeg inn sakene, men nå pakker jeg ut. Det er litt trist, men slik er et fotballiv, sier Tarik.

Mikkel Diskerud

Også Mikkel 'Mix' Diskerud vil savne angrepspilleren.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

På kort tid har angrepsspilleren markert seg i Trøndelag – både hos fansen og medspillerne. Mikkel 'Mix' Diskerud kommer til å savne lagkameraten.

– Det blir trist, han har vært en fryd å spille sammen med. Jeg har vært mye sammen med han utenfor banen også, sier Diskerud.

Ymdyk og lojal

Også trenerapparatet vil savne toppspilleren. Hovedtrener Per Joar Hansen sier Tarik er både ydmyk og lojal.

– Vi mister en veldig fin person. Han omgås alle, både eldre og yngre og har vært en veldig flott representant for klubben, sier Hansen.

I dag hadde han sin aller siste trening for klubben og i morgen sin siste kamp.

– Starter du kampen i morgen?

– Det gjør jeg. Det blir spennende, jeg gleder meg og jeg er klar til å gi alt og ta ut de siste dråpene jeg har. Jeg håper på en verdig og fin avslutning i Rosenborg, avslutter Tarik.