Hopp til innhold

Savnet mann funnet omkommet

47-åringen, som har vært savna i fjellet mellom Levanger og Stjørdal siden torsdag, ble funnet av et helikopter lørdag formiddag.

Leteaksjonen avsluttes

Leteaksjonen i fjellet mellom Levanger og Stjørdal avsluttes etter at den savna mannen ble funnet omkommet lørdag formiddag.

Foto: Terje Næss

– Vi bekrefter at det er funnet en død person i fjellet mellom Stjørdal og Levanger, og vi er sikre på at dette er den 47 år gamle mannen som forsvant tordag, sier Rune Reinsborg ved politiet i Nord-Trøndelag.

Mange frivillige har deltatt i søket

Mannen ble funnet av et Sea king redningshelikopter klokka 10.40 lørdag formiddag. Han ble funnet i en bratt skråning ned mot Vuddudalen mellom Levanger og Stjørdal.

47-åringen var autist og hørselshemmet, og var bruker ved et dagtilbud i Levanger. De hadde vært på en tur opp til Skordalsvola i Åsen torsdag, og var på vei tilbake da han kom bort fra de andr

Mange har deltatt i letinga etter mannen. Over 100 frivillige, og omlag 130 personer fra politiet, Røde Kors, Norske redningshunder og forsvaret har søkt etter mannen siden torsdag ettermiddag.

I tillegg ble det brukt redningshelikopter og fly fra Norsk Aero Klubb i søket.

Leteforholdene i fjellet ble beskrevet som vanskelige, siden området består av mye skog og bratt og ulendt terreng.

Leteaksjon etter 47-åring

Mannskap fra blant andre Røde Kors har deltatt både dag og natt i søket etter mannen.

Foto: Terje Næss