NRK Meny
Normal

Sapara ute mot Sandefjord

Det er fortsatt usikkert hvor alvorlig ankelskaden til Marek Sapara er, men slovaken spiller i alle fall ikke mot Sandefjord.

Marek Saparas ankel volder han stor smerte
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Det skriver nettstedet rbkweb.no.

- MR-bildene viste ingen større skade, men han kan ikke spille i morgen. Så får vi hvor lang tid det tar, om han er aktuell til onsdag eller neste søndag. Det vet vi ikke i dag, sier Erik Hamrén til nettstedet.

Sapara har slitt med høyre ankel i flere år, og slo opp skaden på fredagstreninga i duell med Abou Traoré.

- Han og Abdou barket sammen. Abdou fikk en smell mens Marek landet på Abdou, og vred foten, forklarer Hamrén.

Sapara blir erstattet av en friskmeldt Rade Prica, som sto over Stabæk-kampen på grunn av nettopp en ankelskade. Fraværet gjør at Trond Olsen får sjansen i tredje kamp på rad etter å ha vært vraket i en lengre periode.

TV-favoritten Rosenborg skal søndag spille klokka 18 på Lerkendal for første gang siden Odd-kampen i april. Erik Hamrén ser fram til oppgjøret.

- Det blir en ny utfordring. Alle forventer at vi skal både vinne gullet og kampen. Det er sånne kamper som er skumle. Vi har vært gode hittil til å takle det gjennom å ha fokus på det vi skal gjøre, og det forventer jeg meg fra spillerne også i morgen - og det kreves: Sandefjord er bedre enn hva kanskje mange tror, slår Rosenborg-treneren fast.

RBK-laget mot Sandefjord søndag klokka 18:

Rune Jarstein

Mikael Lustig - Kris Stadsgaard - Alejandro Lago - Mikael Dorsin

Anthony Annan - Vadim Demidov
Per Ciljan Skjelbred - Steffen Iversen - Trond Olsen

Rade Prica