NRK Meny
Normal

6 menn i 20-åra tatt for ruskjøring

Seks menn ble tatt av politiet i Trøndelag natt til søndag mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Alle er i 20-åra.

De aller fleste som ble stanset og senere pågrepet av politiet natt til søndag var nordtrøndere, og det er uvanlig mange for ei lørdagsnatt. Opersjonsleder hos politiet i Nord-Trøndelag, Lars Letnes, sier de ikke var flere politifolk på vakt enn ellers.

- Det er tatt mange til her og være, men jeg har ingen forklaring på hvorfor. Samtlige er menn tidlig i 20-åra, og det er betenkelig, sier Letnes.

Den første ble stanset i Levanger klokka 0140. Det var en mann fra Namsos, og han ble stanset etter påfallende kjøring. Han er mistenkt for å ha drukket alkohol.

Omtrent samtidig stanset politiet i Namsos en mann, også han ble stoppet fordi han kjørte vinglete. Han er mistenkt for kjøring i rus, og han ble fratatt en del canabis som han hadde.

Ved totida fant politiet en tydelig beruset mann i en bil i Vanvikan. Han er også mistenkt for å ha kjørt i fylla, men nekter for det, og sier han ikke hadde tenkt å kjøre videre.

Klokka halv fire kom politiet i Steinkjer over en bil som hadde kjørt utfor nærheten av sentrum. Ingen hadde kommet til skade, men sjåføren er mistenkt for promillekjøring.

Kvart over fire kom det melding om en bil utfor fylkesvei 759 i Hemne. Der fant de også en ung mann, heller ikke han skadet, men mistanke om for høy promille.

Litt over fire fikk også politiet i Trondheim melding om ei utforkjøring. Det var en trondhjemmer som hadde kjørt utfor ved Moholt. Han kom ikke til skade, men er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Video fra Trøndelag

Om få uker er en ny film som dokumenterer 100 Rosenborg -år klar
Fjellklatreren Adam Ondras suksess i Hanshelleren har gitt Flatanger omtale langt utenfor Norges grenser.
Sverre Magnus Selbach fikk oppfylt fiskedrømmen da han fikk en 1,8 meter lang svartskate på kroken i Trondheimsfjorden.