Rosenborgs iskrigere slo Storhamar Dragons 4-3 i Leangen ishall torsdag kveld.

Rosenborg Ishockey

Rosenborgs iskrigere slo Storhamar 4-3.

Dermed har det nyopprykka trondheimslaget fått en god start på sesongen, med tre seire på sine fem første kamper. Laget ligger på femteplass på tabellen med sine ni poeng.

Jevnt i starten

Første periode endte 1-1, etter at Dag Morten Wehn gar Rosenborg ledelsen etter 2,22 minutter. Storhamar kom tilbake, og utlignet ved Jimmy Andersson i første periode.

I den andre perioden økte først Colin Vock til 2-1, før Dag Morten Wehn gjorde 3-1 til Rosenborg.

Storhamar reduserte

I den siste perioden scoret Colin Vock enda en gang for trønderne. Mot slutten av kampen reduserte Storhamar to ganger ved Mats Mostue og Pål Johnsen. Men nærmere kom aldri Hamar-laget.

Dermed en fortjent hjemmeseier i en svært spennende kamp. Tomålscorerne Wehn og Vock var gode, men hele laget la ned en voldom innsats i Leangen ishall.