NRK Meny
Normal

Rosenborg slo Storhamar

Rosenborgs iskrigere slo Storhamar Dragons 4-3 i Leangen ishall torsdag kveld.

Rosenborg Ishockey

Rosenborgs iskrigere slo Storhamar 4-3.

Foto: RIHK

Dermed har det nyopprykka trondheimslaget fått en god start på sesongen, med tre seire på sine fem første kamper. Laget ligger på femteplass på tabellen med sine ni poeng.

Jevnt i starten

Første periode endte 1-1, etter at Dag Morten Wehn gar Rosenborg ledelsen etter 2,22 minutter. Storhamar kom tilbake, og utlignet ved Jimmy Andersson i første periode.

I den andre perioden økte først Colin Vock til 2-1, før Dag Morten Wehn gjorde 3-1 til Rosenborg.

Storhamar reduserte

I den siste perioden scoret Colin Vock enda en gang for trønderne. Mot slutten av kampen reduserte Storhamar to ganger ved Mats Mostue og Pål Johnsen. Men nærmere kom aldri Hamar-laget.

Dermed en fortjent hjemmeseier i en svært spennende kamp. Tomålscorerne Wehn og Vock var gode, men hele laget la ned en voldom innsats i Leangen ishall.

– Godt fornøyd

Daglig leder i Rosenborg, Steinar Jonassen, synes det er bra at de hevder seg mot de beste lagene i hockeyserien. – I kveld var vi bedre enn Storhamer. Det ble litt nervøst mot slutten, men vi gjorde en god kamp, sier han til NRK.

Rosenborgs målsetting er å bli blant de åtte beste. – Nå ligger vi på femteplass, og det er artig å se at vi kan konkurrere mot de aller fleste lagene, slik vi har gjort så langt i år, sier Steinar Jonassen.

Video fra Trøndelag

Midtnytt
Om få uker er en ny film som dokumenterer 100 Rosenborg -år klar
Fjellklatreren Adam Ondras suksess i Hanshelleren har gitt Flatanger omtale langt utenfor Norges grenser.