Rosenborg slått på Hamar

Rosenborgs iskrigere måtte se seg slått 5-4 av Storhamar torsdag kveld.

Rosenborg ishockey

Rosenborg-spillerne jublet lenge på Hamar, men tapte til slutt.

Det nyopprykkede Rosenborg-laget ledet 4-3 etter to perioder, men Storhamer snudde kampen hjemme i Hamar OL-Amfi og vant til slutt kampen 5-4.

Tre på rad

I første periode tok hjemmelaget ledelsen ved Joakim E. Jensen etter 3:23. men Rosenborg slo kraftig tilbake, og scoret tre ganger på rad. Først to mål av Thomas Beauregard etter 3:48 og 7:35. Deretter la Morten Fureberg Nielsen på til 3-1 for trønderne etter 13 minutter og 36 sekunders spilletid. Lars Erik Hesbråten reduserte til 3-2 for hjemmelaget etter 17:20.

I andre periode utlignet først Storhamar til 3-3 ved Adrian Saxrud Danielsen etter 4:17, før Thomas Beauregard scoret sitt tredje for Rosenborg etter 12:12.

Kreftene tok slutt

Men i den tredje perioden så det ut som om kreftene tok slutt for Rosenborg-spillerne. Storhamar kom tilbake, og vant kampen 5-4 etter scoringer av Adrian Saxrud Danielsen (2:05), og Andreas Grøndhal (11:16) i den siste perioden.

Kampen ble sett av 2500 tilskuere på Hamar.

Rosenborg ligger nå på sjuendeplass etter 14 kamper med 16 poeng. Det er Sparta Sarpsborg som leder med 37 poeng.