Rosenborg skuffet stort

Rosenborg har skaffet seg et særdeles dårlig utgangspunkt foran returmøtet med Sligo Rovers. Torsdag kveld tapte RBK 1–2 på Lerkendal.

RBK

Rosenborg slet med å score på Sligo Rovers keeper Gary Rogers.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Rosenborg

Micke Dorsin og Rosenborg tapte 1–2 for Sligo Rovers torsdag kveld.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Drømmen om Europa League synes å bli særdeles vanskelig for Rosenborg. I første oppgjør mot Sligo Rovers tapte Rosenborg 1-2, og det på hjemmebane.

Dermed får Troillongan en tøff utfordring på bortebane neste torsdag.

LES OGSÅ: Rosenborg gode nok til å vinne

Gjestene tok ledelsen 1–0 ved Alan Keane 11 minutter ut i andre omgang. Danny North økte til 2–0 20 minutter før full tid.

Mix kom inn og reduserte

Mikkel Diskerud reduserte til 1–2 etter et hjørnespark, men flere mål fikk ikke Rosenborg. I stedet måtte trønderne gå av banen til lyden av pipekonsert fra hjemmepublikummet.

LES OGSÅ: Forventer at Bille Nielsen erstattes

– Det er vanskelig å forklare hvorfor vi ikke scoret mål. Vi har seks, sju store muligheter, men keeperen deres er fantastisk, sier Per Joar Hansen til TV2.no.

– Og når de typisk nok scorer på sin første mulighet så får vi litt panikk. Men vi får heldigvis en scoring på slutten. Nå må vi score to i Irland, sier Per Joar Hansen.

Trenerspørsmålet blusser opp

Nå tror også den tidligere RBK-stjernen Mini Jakobsen at spørsmålet rundt Per Joar Hansens framtid i RBK igjen dukker opp.

– Det kommer helt sikkert til å bli spørsmål rundt trenersituasjonen igjen. Det er ikke så mange kamper siden det stilt spørsmål ved trenerteamet, men så fikk RBK noen seire. Det kommer nok til å blusse opp igjen nå, sier Mini til TV2.no.