Rosenborg har avslått to bud på Selnæs

Ole Selnæs storspiller på midtbanen hos landets beste fotballag. Det har ført til at storklubber har fått øynene opp for 21-åringen.

RBK - Start

Ole Selnæs har storspilt for Rosenborg i år. Nå kan midtbaneeleganten være på vei bort fra Rosenborg.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

NRK vet at klubber fra England, Italia og Nederland er interessert i Selnæs.

Interessen fra en av klubbene i de nevnte ligaene er så konkret at den har kommet med to bud på 21-åringen. Det siste budet skal ha vært på rundt 20 millioner kroner.

Til budene på Selnæs har Rosenborg ingen kommentar. Men på generelt grunnlag sier Stig Inge Bjørnebye følgende om å selge spillere:

– Rosenborg skal være en selgende klubb. Spillerne skal vite at den beste plassen å vise seg frem for klubber i Europa er Rosenborg, sier Stig Inge Bjørnebye til NRK.

– En fantastisk spiller

Selnæs selv ønsker ikke å kommentere interessen fra utlandet.

– Ingen kommentar, sier Ole Selnæs og henviser til sin agent Per Jönsson i agentfirmaet Nordic Stars.

– Ole er en fantastisk spiller med et enestående venstreben, godt overblikk og han kan bekle flere roller på midtbanen. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Selnæs' agent Per Jönsson til NRK.

LES: To nye spillere til Rosenborg

Merker interessen

Overgangsvinduet for de fleste ligaene i Europa åpnet 1. juli. Sportslig leder i Rosenborg Stig Inge Bjørnebye har merket at flere av RBK-spillerne er interessante for utenlandske klubber.

​– Vi har et attraktivt fotballag som har prestert godt, og det vekker interesse i andre markeder, sier Stig Inge Bjørnebye til NRK.

Selnæs signerte ny kontrakt med Rosenborg i september i fjor, den som varer ut 2017.

LES: Billige nysigneringer åpner for nye kjøp