Rosenborg flyr med stil til Kypros

Turen til Kypros før tirsdagens kamp mot Apoel gjøres i god stil. Rosenborg har nemlig sikret seg flyet som tok de seirende portugiserne hjem etter EM-seieren.

Rosenborg på tur til Kypros

Rosenborg har god komfort på turen til Kypros, i samme fly som Cristiano Ronaldo og hans landslagskamerater brukte på hjemreisen etter EM-seieren. Foran ser du spillerne Pål André Helland og Fredrik Midtsjø klare for flyturen.

Foto: Fra RBKs Facebookside

I formiddag reiste Rosenborg til Kypros for å spille den avgjørende kampen mot Apoel. Og spillerne får en reise av høyeste kvalitet, nemlig med det samme flyet som brakte EM-vinnerne hjem fra Frankrike for tre uker siden.

– Det som var ledig var faktisk litt rimeligere enn det vi tinget på først. Det er et businessfly som kommer fra en litt hemmelig stor bursdag i helga, også fløy det Ronaldo og det portugisiske laget hjem fra EM, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug.

Tror det blir skryt

Kåre Ingebrigtsen RBKfly

Trener Kåre Ingebrigtsen virket veldig fornøyd med flyet.

Foto: Petter Moen Nilsen / NRK

Det var ikke lett å skaffe flyet som skulle frakte laget til Kypros. Men Dyrhaug er fornøyd med resultatet.

– Det er vanskelig å skaffe charterfly på denne tida. Vi er litt avhengig av reiselengde, og det er såpass langt at de må stoppe å fylle. Det går ikke å bruke ti timer for oss som skal til Lillestrøm igjen på lørdag og ikke minst spille en viktig kamp i morgen. Men det ble et utrolig bra resultat til slutt, sier hun.

– Jeg tror jeg får kred for dette når laget kommer ombord. Det er greit å ha en behagelig flytur som mulig, for det er langt å reise dit uansett, sier Dyrhaug.

RBK fly

Dette flyet skal frakte Rosenborg til Kypros, i samme stil som EM-vinnerne.

Foto: Petter Moen Nilsen / NRK

Blir en behagelig tur

Rosenborgspiller Pål André Helland tror reisen skal bli komfortabel i det store flyet. Og det at Cristiano Ronaldo og det portugisiske landslaget har fløyet flyet før, er kanskje en liten bonus.

– Når Portugal brukte det i EM sier det seg selv at kvaliteten er bra. Så det er fint, vi har ikke noe å klage på da, sier Helland.

Så nå er det bare for spillerne å lene seg tilbake å fokusere på tirsdagens viktige kamp.

– Jeg regner med at jeg sitter godt i gode skinnseter og har aircondition så det blir svalt og behagelig på flyturen, sier spilleren.

Laster Instagram-innhold