Robyn til UKA-11

Den svenske superartisten Robyn er klar for studentfestivalen UKA-11 i Trondheim, i en dobbelkonsert med bergensgutta John Olav Nilsen & Gjengen.

Robyn på Pstereo

Svenske Robyn besøkte Trondheim under Pstereo i 2010.

Foto: Hans H. Bjørstad

UKE-sjef Tore Lie Falkenberg

UKE-sjef Tore Lie Falkenberg

Foto: Fotogjengen/samfundet.no

– Vi er veldig glade for å lande en headliner så nærme festivalstart. Dobbelkonserten med John Olav Nilsen & Gjengen gjør at 11. oktober føres opp som en av de store kveldene under UKA-11, forteller UKEsjef Tore Lie Falkenberg i en pressemelding.

Verdenskjente artister

UKA har sluppet mange store artister i år. Den amerikanske rap-stjerna Snoop Dogg er venta til Trondheim , det samme gjør DJ- og houseartisten David Guetta , Antony & The Johnsons til UKA , og det blir humorshow med Bård Tufte Johansen, Harald Eia og Atle Antonsen .

Robyn er ikke en ukjent artist i Norge, og heller ikke i Trondheim. Med de tre «Body Talk»-platene fra i fjor har hun turnert verden over, og besøkte også Pstereo i Trondheim i fjor.

John Olav Nilsen & Gjengen fra Bergen slo gjennom med låta «Valiumsvalsen» i 2009, og kom ut med sitt andre album tidligere i år.

– Vi er stolte

– Vi har jobbet en stund med denne bookingen, men den ble dessverre ikke klar til programslipp. Nå er vi stolte og glade over å kunne presentere to store skandinaviske artister på en og samme kveld. Med dette siste tilskuddet kan vi trygt si at årets line-up er meget sterk, sier kultursjef i UKA-11, Eirik Frøyland Rime i en pressemelding fra studentfesivalen.

Konserten går av stabelen i Dødens Dal i Trondheim 11. oktober.

P3 er også på plass under UKA i Trondheim: Lørdagsrådet løser problemer under UKA.

John Olav Nilsen & Gjengen

Bergensbandet John Olav Nilsen & Gjengen

Foto: Aleksander Vallestad