– Takk Trondheim, jeg kommer snart tilbake

En fornøyd Robbie Williams lovte fra scenen i Granåsen i går kveld å komme tilbake til Trondheim.

Robbie Williams i Granåsen

Robbie Williams med orkester og dansere gjennomførte et velregissert show i Granåsen Arena tirsdag.

Thank you Trondheim, I`ll be back, soon, lovte Robbie Williams fra scenen etter konserten i Granåsen tirsdag, og det til et trøndersk publikum i feststemning.

Tidligere på kvelden hadde han lovt at kvelden skulle bli uforglemmelig.

My name is Robbie fucking Williams. And tonight I`m going to own you, sa Williams før han dro i gang showet.

Robbie Williams i Granåsen

– Put on your lights, sa Robbie, og publikum lot seg ikke be to ganger.

Andre konsert hadde bedre logistikk enn første

Dette var andre gang Trondheim Concerts arrangerte konsert i skianlegget i Granåsen. Etter konserten med Bruce Springsteen i fjor, fikk arrangøren kritikk for dårlig logistikk, blant annet i forbindelse med transport og utslusing av folk etter konserten.

– Det gikk fantastisk bra. De siste gikk på bussen ca. 70 minutter etter at artisten gikk av scenen. Det er nærmest verdensrekord i flytting av 35 000 mennesker, sier konsertarrangør Stein Vanebo.

Fornøyd arrangør Stein Vanebo i Trondheim Conserts.

Fornøyd arrangør Stein Vanebo i Trondheim Concerts.

Foto: Hilde Grande / NRK

Målet var å halvere tida folk brukte på å komme seg ut fra arenaen sammenligna med Springsteen-konserten. Resultatet ble enda bedre. Det var knapt stillstand i køen, ifølge arrangøren som onsdag er svært glad for gjennomføringa av logistikken.

– Det eneste var litt minirusk i forbindelse med servering, men utslippet som alle har snakka om i ett år, gikk tre ganger hurtigere enn i fjor, sier Stein Vanebo.

Sommergaven fra mor

Helen Noraune var på konsert med to voksne barn, kjæreste og svigersønn. Hun hadde betalt billettene, og gjengen var svært fornøyd.

– Han er en fantastisk musiker, og samtidig en entertainer. Han er nydelig å se på også. Han er helt stor. Kjempebra, mente mor Helen Noraune.

– Vi har fått Robbie Williams-interessen inn med morsmelka. Dette er sommergaven fra mamma. Vi gleder oss, sa datter Lisa Marie Noraune før konserten starta.

Robbie Williams i Granåsen

(F.v.:) Trond Bakken, Vidar Haugen, Hans Marius Noraune, Helen Noraune og Lisa Marie Noraune.

Foto: Hilde Grande / NRK

– Si at du er herfra

I motsetning til Bruce Springsteen, som i fjor i Granåsen Arena, bad mange fra publikum opp på scenen, inviterte Robbie Williams kun en, Charlotte, fra Oslo. Det var tydelig at artisten gjerne ville at hun skulle være fra Trondheim.

Charlotte from Oslo? Tell the audience that you are from here, bad Robbie Williams.

Robbie Williams i Granåsen