Kjempet ut av stilen

I en tøff, sjansefattig og duellpreget kamp var det Sandnes Ulf som stakk av med poengene. Ranheim kan dermed notere seg årets første tap.

Video Ranheim - Sandnes Ulf

Ranheim - Sandnes Ulf

Gjestene var ikke kommet til Trondheim for å forsvare seg. De sto høyt i banen, og den raske Ulf-angriperen Morten Eriksen var flere ganger frempå for å skape problemer for hjemmelaget.

Etter knappe halvtimen ble Vegard Aanestad felt av Daniel Krogstad på kanten av RILs sekstenmeter. Dommeren blåste straffe, til få protester blant hjemmelagets spillere.

Aksel Berget Skjølsvik ekspederte ballen sikkert inn til 0-1.

Resten av kampen ble en sjansefattig og duellpreget affære, hvor særlig bortelagets stopperpar var sterke og ryddet unna.

Riktig nok hadde RIL et visst initiativ i starten av 2. omgang, men mot slutten av kampen var det gjestene som dominerte og skapte mest.

Dårlig prestasjon

En skuffet Aasmund Bjørkan var ikke fornøyd med det Ranheim presterte.

– Vi gjør en relativt dårlig prestasjon, og kommer aldri helt inn i kampen. Vi prøvde å svare etter straffesparket, men det klarte vi ikke. Sånn sett tapte vi fortjent.

Det virket som Ranheim ble kjempet ut av stilen, er du enig i den analysen?

– Ja, Sandnes Ulf var bra. De var aggressive på oss, og vi fikk aldri helt til det spillet vi ønsker, så det kan du godt si. Resultatet er en konsekvens av prestasjonen, og i dag kom vi aldri opp på det nivået vi ønsker å være på.

Stene ute med skade

Robert Stene var ikke med i dag, savnet du en mer fysisk robust spillertype fremover på banen ?

– Nei. Det blir tull å prate om de som ikke var der. Han hadde sikkert trivdes godt utpå der i dag, men var ute med skade og dermed uaktuell.

Ranheim ble skjøvet ned fra tabelltronen, men ligger fremdeles á poeng med HamKam som nå leder. Var dette sånn sett et gunstig tidspunkt å tape på?

– Nei! Det er aldri gunstig å tape. Vi tenker ikke på tabellen. Vi tenker prestasjon. Vi har ny kamp allerede søndag og da skal vi heve oss!

PS: Ranheim spiller borte mot Randaberg søndag 19.06.