NRK Meny
Normal

Reginiussen blir ikke nervøs av nysigneringene

– Som fotballspiller må du ha selvtillit nok til at du alltid tror du er god nok til å spille.

Tore Reginiussen ble skadet mot Aalesund i starten av april, og har siden jobbet med å komme tilbake. Selv uten kapteinen har Rosenborgs forsvar vært bunnsolid, og tidligere i sommer ble stallen forsterket med Johan Lædre Bjørdal, som skal gi Reginiussen kamp om stopperplassen.

Reginiussen er likevel ikke bekymra for sin plass på laget.

– Jeg blir ikke nervøs, jeg synes det er bra at vi fyller på og har sunn konkurranse i laget. Det må man ha hvis man skal hevde seg i både serie, cup og europacup, sier Reginiussen til NRK.

Gamst og Reginiussen

Tore Reginiussen og Morten Gamst Pedersen var på besøk hos NRK Trøndelags morgensending.

Foto: Odd Rune Wolden / NRK

– Som fotballspiller må du ha selvtillit nok til at du alltid tror du er god nok til å spille, og det har jeg definitivt. Det tar tid å komme tilbake etter en langvarig skade. Den tida er det viktig å bruke godt, og da er det viktig å ha nok folk som kan spille.

På bedringens vei

Reginiussen var gjest i NRK Trøndelags morgensending sammen med Morten Gamst Pedersen, som også har vært skadet i lengre tid.

– Det var forventa at jeg skulle være ute i mellom fire til ti måneder. Nå har det gått tre og en halv, og jeg er allerede i fotballsko og har fått kommet meg ut på gresset for å leke litt, sier Reginiussen.

– Nå har det blitt noen treninger og jeg har kommet litt i gang, så jeg håper det ikke er så lenge før jeg kan komme ut på banen igjen også, forteller Gamst Pedersen.

– Lovende

Begge to så Rosenborg slå Debrecen 3-2 på TV torsdag kveld, og var svært fornøyd med lagkameratenes innsats.

– I andre omgang så viser vi hva vi er lagd av, og da scorer vi noen fantastiske mål og viser at vi er å regne med i Europa i år. Det var veldig lovende og artig å se, sier Reginiussen.

Rosenborg har nå et meget bra utgangspunkt før hjemmekampen neste uke. Skulle de gå videre, står bare ett lag til mellom trønderne og Europaligaen. Det kan fort bli Rosenborgs tøffeste motstander, lag som Southampton, Standard Liege, Athletic Bilbao og Borussia Dortmund er fortsatt med i konkurransen.

– Det hadde vært morsomt å møte et lag fra England og gå videre til Europa, sier tidligere Blackburn-spiller Gamst Pedersen.

– Å møte lag derfra kan være gunstig med tanke på at de er i oppkjøring og ikke helt i toppform, legger han til.