Reagerte på blod på åstedet

Politiet som kom til stedet der ei kvinne fra Malvik ble funnet død, reagerte på blodflekker og gjorde opptak på video.

Østersunds Stugby og Camping

Politiet i Østersund var usikre om det var begått en kriminell handling eller ikke, da de kom til campinghytta der ei kvinne fra Malvik ble funnet død.

Fikk ikke teknikere

Polititjenestekvinna som kom til Østersund camping ba om å få kriminalteknikere til hytta, men fikk avslag. De fikk heller ikke sperre av området fra starten av.

Politiet fikk beskjed om å gjennomføre en åstedsundersøkelse for å finne ut hva som hadde skjedd.

Magefølelse

- Vi fikk en magefølelse om at noe hadde hendt på grunn av det vi kunne tro var blodflekker på ytterdøra og på vegger. Vi så også at toalettet var spylt, og i dusjen var det avspylt blod, men ikke grundig, forklarte politiassistent My Forsgren.

Dette kom fram i retten i Østersund i dag, fredag, der en mann fra Steinkjer er tiltalt for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Sent i gang

Først fire dager etter dødsfallet startet politiet i Østersund etterforskning av dødsfallet.

Det skjedde da norsk politi varslet om at den tiltalte kjæresten til kvinna var dømt for noe lignende tre år tidligere.

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.