Stjernesmell i Madrid

Det var klasseforskjell mellom Real Madrid og Rosenborg i mandagens treningskamp.

Mikael Dorsin og Lassana Diarra 'Lass'
Foto: Daniel Ochoa de Olza / AP

Treningskampen foran et fullsatt Santiago Bernabau endte til slutt 4-0 til det spanske storlaget.

Ble løpende etter ballen

Real Madrids stjernegalleri gjorde det svært tøft for RBK. De norske seriemesterne ble stort sett løpende etter ballen gjennom hele kampen. Det første målet kom allerede etter 11 minutter. Marcelo tredde igjennom Benzema, som får vender seg og setter ballen utagbart for keeper Rune Almenning Jarstein.

Rosenborgs første mulighet kommer ikke før i det 21. minutt. Fint spill mellom Skjelbred og Dorsin ender til slutt til Sapare som skyter ballen like utenfor mål.

Leksjon i flott fotball

Fire minutter senere viser Real Madrid at det vil være et lag å regne med i årets La Liga. Diarra viser at han har trent en del med ball. Skjelbred blir fintet vekk og en kanonkule av et skudd suser i krysset. Rett etter avspark snapper spanjolene igjen ballen og gir trønderne en leksjon i mer flott fotball. Ballen ender til slutt til Benzema som kliner ballen i krysset.

Rosenborg får det litt lettere i andre omgang. Men i det 54. minutt kommer Raul høyest på en corner. 4-0 til Real Madrid.

Dyktig Jarstein

Selv om Jarstein slapp inn fire mål, kan RBK takke han for at det ikke blir flere nettkjenninger til Real. Den landslagsaktuelle keeperen varter opp med flere kjemperedninger i løpet av kampen. Han var helt klart trøndernes beste i kampen.

Forventningene til Real Madrid er enorme i forkant av at La Liga sparkes i gang om en uke. Hjemmefansen så ut til å være fornøyd med forestillingen de fikk i mandagens kamp. Bølgen gikk opp til flere ganger og samspillet mellom de mange stjernene så ut til å fungere. RBK kommer knapt til en skikkelig sjanse i løpet av kampen.

Rosenborg kan bare konstarere at det er langt mellom toppen av Tippeligaen og La Liga.