RBK vant på Fornebu

Rosenborg er fortsatt ubeseiret i eliteserien etter 2-1 borte mot Stabæk.

1. omgang.

Allerede etter tre minutter i første omgang var RBK-forsvaret ute å kjøre. Daniel Nannskog blir spilt igjennom av Espen Hoff og kommer helt alene med keeper. Men en svak avslutning av svensken havner rett i klypene til Rune Almenning Jarstein.

Ett minutt senere kommer Nannskog igjen alene med keeper. Men Jarstein klarer å presse svensken langt nok ut til siden og får litt for spiss vinkel. Skuddet går like til side for mål.

14 minutter tar det før serielederen viser fram kvalitetene i laget. Demidov kommer seg forbi to Stabæk-spillere og får spilt ballen videre til Iversen som flikker ballen til Sapara. Slovaken kliner til smeller balen helt oppe i krysset fra 20 meter. Lekkert angrep av trønderne.

Stabæk kom mer med i kampen etter scoringen, men klarer ikke å komme til de store sjansene mot et dyktig RBK-forsvar.

2. omgang

Stabæk er det beste laget på Telenor Arena i begynnelsen av 2. omgang. Men bærumslaget kommer ikke til det helt store sjansene.

Rosenborg kommer seg høyere opp på banen utover i omgangen. De stresser Stabæk -spillerne til å gjøre feil. Men uten toppscorer Rade Prica kommer ikke RBK til de helt store sjansene.

I de 61 minutt får Rosenborg, mot spillets gang, nettkjenning igjen. Olsen legger inn ballen fra høyre. Iversen gir ballen videre til Demidov som plasserer ballen nede i høyre hjørne for keeper Jon Knudsen.

Stabæk og Daniel Nannskog kommer til en kjempemulighet i det 76. minutt. Ballen ender til slutt i stolpen og Rosenborg får klarert. RBK er heldige som leder på Telenor arena.

Trond Olsen kommer alene med keeper etter et gjennomspill. Men Olsen fortsetter sin utur forran mål. Skuddet ender utenfor mål.

Stabæk får endelig ballen inn i nettmaskene. Etter å ha jaget en utligning i 2. omgang får Thorstein Andersen Aase ballen i mål.

Rosenborg står imot presset de siste 10 minuttene og vinner 2-1 på bortebane. Dermed er trønderne fortsatt ubeseiret i eliteserien og på stødig kurs mot seriegull.