RBK U19 - Fenerbahce U19: 4-2

Rosenborg slo tyrkiske Fenerbahce 4-2 i sin andre kamp i gruppespillet NextGen series på Lerkendal i kveld.

RBK U19 - Fenerbahce U19

Det ble hjemmeseier for RBK U19 da Fenerbahce U19 gjestet Lerkendal onsdag.

Etter bare tre minutter scorer Ömer kandemir for Fenerbahce.

Men etter 23 minutter utlikner Mushaga Bakenga til 1-1.

26 minutter ut i første omgang får RBK straffe, og Christoffer Aasbak setter ballen i mål. Det står 2-1 på Lerkendal til pause.

Andre omgang er i gang, og etter 62 minutter utlikner de tyrkiske gjestene til 2-2.

Bakenga gjør derimot jobben sin. Forserer fra midten, gjør alt alene, lurer den tyrkiske keeperen og setter inn 3-2 etter 72 minutter.

Ikke nok med det. Ett minutt senere setter Bakenga på nytt ballen i mål og gjør dermed sin tredje scoring i kveld. Det blir til slutt 4-2 på Lerkendal.

Tapte mot Ajax

I den første kampen i gruppespillet møtte RBK-juniorene nederlandske Ajax og tapte 1-2 på Lerkendal.

RBK U19 - Fenerbahce U19.

Tyrkisk-trønderske Firat og kompisene fra Kolstad heier på begge lag.

Fenerbahce har også møtt Ajax - og tapte hele 5-1. De ligger sist i gruppe 3 etter å ha gått på 0-4-tap mot engelske Aston Villa.

RBK og MFK eneste norske

NextGen series kalles også Mesterligaen for juniorlag.

Rosenborg og Molde er de eneste norske lagene som deltar.

Ungdomsturneringa har fått navnet NextGen Series og er opprettet for å gi de beste unge spillerne i Europa matching som gjør det lettere å ta steget opp fra ung og lovende junior til etablert førstelagsspiller.

Med alle norske seniorlag, både på herre og kvinnesiden, ute av alle europa-cuper, er dette eneste sjanse til å oppleve internasjonal fotball i Norge denne høsten.

I troppen til kveldens kamp er A-lagsspillerne Mushahaga Bakenga og Fredrik Midtsjø.