NRK Meny
Normal

RBK-spillere frister russerne

Russiske klubber sikler etter ulike Rosenborg-spillere, men trønderne ønsker ikke å selge akkurat nå.

Jørgen Skjelvik

Jørgen Skjelvik jubler etter å ha scoret RBKs første mål under eliteseriekampen mellom Odd og Rosenborg på Skagerak arena. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Tirsdag melder Adresseavisen at nyopprykkede Krylja Sovetov har lagt inn et bud på 1 million euro (nesten ni millioner kroner) for den anvendelige forsvarsspilleren Jørgen Skjelvik (24).

– Jeg vet at det har vært konkret interesse fra utlandet, men har ikke noen kommentarer rundt det. Det er heller ikke noe jeg går rundt og tenker på, sier Skjelvik til Adresseavisen.

Sa nei til 10 millioner

Etter søndagens kamp mot LSK meldte TV 2 at trønderne har avslått et bud på om lag ti millioner kroner for spissen Alexander Søderlund (28), som står med 18 mål på 19 eliteseriekamper denne sesongen.

Sportslig leder i RBK, Stig Inge Bjørnebye, ønsker ikke å si så mye om saken, men forteller til fylkesavisen at de ikke vurderer noen tilbud akkurat nå.

Også midtbaneanker Ole Kristian Selnæs (21) og vingen Pål Andre Helland (25) er blitt koblet til andre klubber etter at Rosenborgs innsats i årets eliteserie.

Stefan Strandberg (25) forlot som kjent Rosenborg til fordel for russiske Krasnodar i sommer. I forrige uke ble Riku Riski utleid til IFK Goteborg.