NRK Meny
Normal

RBK møter serieleder i kveldens cupkamp

Rosenborg møter Nest-Sotra fra 2. divisjon i 4. runde i NM på Lerkendal onsdag kveld. Nesten alle forventer lett match for serielederen i Eliteserien.

Kåre Ingebrigtsen

Kåre Ingebrigtsen sier Rosenborg må gjøre en skikkelig jobb mot Nest-Sotra i kveld. Her jubler han etter cupfinaleseieren over Sarpsborg 08 i november 2015.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

– Nest-Sotra kommer hit og har gjort det bra i 2. divisjon. De kan slippe ned skuldrene og har alt å vinne, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til rbk.no.

Leder 2. divisjon

Nest-Sotra spilte i 1. divisjon i fjor, og klarte blant annet 2–2 mot Brann på Brann Stadion. I år har laget vunnet seks og av sine sju kamper i 2. divisjon og leder serien foran Florø.

– Vi må ha kvalitet i alt vi gjør og matche dem på løpskraft og i dueller. Gjør vi det vi skal 100 prosent riktig, skal vi spille dem ut, fortsetter Ingebrigtsen.

Rosenborg har ikke tapt for et 2. divisjonslag i cupen siden kampen mot Kristiansund på bortebane i 2008. Da vant kristiansunderne etter straffesparkkonkurranse.

Blink til Sarpsborg

I 3. runde ble det seier 4–1 over naboklubben Nardo på Nissekollen.

Stjørdals-Blink avfyrte den store cupbomben i 3. runde da de slo Molde 2–1 på hjemmebane. I kveld får 2. divisjonslaget en svært tøff oppgave på bortebane mot Sarpsborg 08.

Supporterne hadde en helaften på Nye Blink-banen da Stjørdals-Blink slo selveste Molde ut av cup'en.

Blink-supporterne kunne juble etter seieren mot Molde i 3. runde.

Laster innhold, vennligst vent..

Video fra Trøndelag

Se vår "timelapse" av juliværet i Trøndelag
Femte året med spel i år
I over 80 år har Hugos tivoli fra Levanger holdt på. I sommer har en 25-åring overtatt som leder i familiebedriften.