Hopp til innhold

RBK møter Odd på hjemmebane

Ett lag har slått Rosenborg i serien i år – Odd i første seriekamp. Nå vil trønderne ha revansj.

Rosenborg-ODD

Hør direkte: 4-4-2 Radiosporten sender fra de tre kampene som starter klokken 18.00.

Laster innhold, vennligst vent..

Rosenborg er allerede seriemester og har kun rekorder igjen å spille for. I dag møter de Odd til toppoppgjør i eliteserien, onsdag venter semifinale i cupen hjemme mot Bodø/Glimt.

– Den beste oppladingen vi kan få inn mot semifinalen på onsdag, er å vinne med kalassifre. Det gir mye energi. Vinner vi 5–0 hadde det vært best, sier Pål André Helland.

RBK-trener Kåre Ingebrigtsen mener rekordene og en eventuell cupfinale er mer enn god nok motivasjon for Rosenborg-spillerne utover høsten.

– Vi har mulighet til å sette rekorder, og har veldig lyst til å vinne «the double» to år på rad. Det er det vel ingen som har gjort før, sier Ingebrigtsen til NRK.

Unik milepæl i sikte

Under Kåre Ingebrigtsen er Rosenborg i ferd med å hamle opp med mange av rekordene til klubbens trenerlegende Nils Arne Eggen. I høst står flere rekorder for fall.

En rekord som Eggen aldri klarte, var å vinne «the double» to år på rad.

En cupsemifinale mot Bodø/Glimt på Lerkendal står i veien for komme til Ullevaal og muligheten til å vinne cupen og serien samme sesong for andre år på rad. Ingen klubber i historien har klart dette i Norge.

Laster innhold, vennligst vent..