NRK Meny
Normal

RBK-kapteinen: – Vi skal knalle til

Mike Jensen ønsker å videreføre tempoet fra Europa til eliteserien.

mike jensen norrköping

Mike Jensen ønsker å knalle til i de kommende seriekampene.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi skal presse og stresse Lillestrøm. Når vi spiller i Europa er tempoet mye høyere. Det skal vi prøve å overføre til eliteserien, for de andre lagene er ikke vant til det. Vi går utpå for å knalle til, sier RBK-kaptein Mike Jensen.

Det har vært noen tunge dager etter at Apoel knuste mesterligadrømmen på overtid. Jensen tror likevel at laget nå har klart å nullstille seg.

– Det er jeg sikker på at vi har klart. Vi må huske på at serien er veldig viktig. Det er tross alt den som gir oss mulighet til å kvalifisere oss til spill i Europa, sier Jensen.

Det klart fredag at Austria Wien blir motstander for RBK i kvalifiseringen til Europaligaen. Men først blir det knallhardt fokus på de kommende seriekampene.

– Vi skal få unnagjort kampene mot Lillestrøm, Viking og Sogndal. Først da kan vi begynne å se framover mot Austra Wien, sier Jensen.

– Vi må se framover

Fredrik Midtsjø var i likhet med resten av laget ekstremt skuffet etter tapet mot Apoel, men han tror ikke det hjelper å dvele ved kampen.

Fredrik Midtsjø

Fredrik Midtsjø (foran) mener det er på tide å legge kampen mot Apoel død.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

– Det som har skjedd, det har skjedd. Vi kan ikke tenke på hva vi burde gjort annerledes på Kypros. Det er surt å tape, men vi er nødt til å se framover, sier Midtsjø.

Han tror det blir en spennende kamp mot Lillestrøm, som sliter i bunnen etter en lang periode med lite poeng.

– De har fått inn noen nye spillere, og de må begynne å klatre på tabellen. Jeg tror det blir en veldig fin kamp, sier Midtsjø

Møter en gammel kjenning

En av spillerne Midtsjø sikter til, er tidligere RBK-spiss Tomas Malec. Det slovakiske fyrtårnet er tilbake i eliteserien, og har signert en låneavtale med LSK som strekker seg et år fram i tid. Midtsjø håper ikke det blir noe hyggelig gjensyn for Malec.

– Vi skal opp og fram, og ta med oss tre poeng, sier midtbanespilleren.

Video fra Trøndelag

26 år gamle Beatrice kom til
Nidaros dragane på ein 35 kg tung stein frå Orknøyane.
Bevar Bakklandet, det sa lokalbeboerne i Trondheim da myndighetene truet med å lage motorvei gjennom bydelen for vel 50 år siden. Rabarbrateateret er klar med ei rykende fersk forstilling.
Helikopter brukes til gjødsling av skog.