NRK Meny
Normal

RBK-kapteinen: – Vi skal knalle til

Mike Jensen ønsker å videreføre tempoet fra Europa til eliteserien.

mike jensen norrköping

Mike Jensen ønsker å knalle til i de kommende seriekampene.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi skal presse og stresse Lillestrøm. Når vi spiller i Europa er tempoet mye høyere. Det skal vi prøve å overføre til eliteserien, for de andre lagene er ikke vant til det. Vi går utpå for å knalle til, sier RBK-kaptein Mike Jensen.

Det har vært noen tunge dager etter at Apoel knuste mesterligadrømmen på overtid. Jensen tror likevel at laget nå har klart å nullstille seg.

– Det er jeg sikker på at vi har klart. Vi må huske på at serien er veldig viktig. Det er tross alt den som gir oss mulighet til å kvalifisere oss til spill i Europa, sier Jensen.

Det klart fredag at Austria Wien blir motstander for RBK i kvalifiseringen til Europaligaen. Men først blir det knallhardt fokus på de kommende seriekampene.

– Vi skal få unnagjort kampene mot Lillestrøm, Viking og Sogndal. Først da kan vi begynne å se framover mot Austra Wien, sier Jensen.

– Vi må se framover

Fredrik Midtsjø var i likhet med resten av laget ekstremt skuffet etter tapet mot Apoel, men han tror ikke det hjelper å dvele ved kampen.

Fredrik Midtsjø

Fredrik Midtsjø (foran) mener det er på tide å legge kampen mot Apoel død.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

– Det som har skjedd, det har skjedd. Vi kan ikke tenke på hva vi burde gjort annerledes på Kypros. Det er surt å tape, men vi er nødt til å se framover, sier Midtsjø.

Han tror det blir en spennende kamp mot Lillestrøm, som sliter i bunnen etter en lang periode med lite poeng.

– De har fått inn noen nye spillere, og de må begynne å klatre på tabellen. Jeg tror det blir en veldig fin kamp, sier Midtsjø

Møter en gammel kjenning

En av spillerne Midtsjø sikter til, er tidligere RBK-spiss Tomas Malec. Det slovakiske fyrtårnet er tilbake i eliteserien, og har signert en låneavtale med LSK som strekker seg et år fram i tid. Midtsjø håper ikke det blir noe hyggelig gjensyn for Malec.

– Vi skal opp og fram, og ta med oss tre poeng, sier midtbanespilleren.