RBK etter det bitre tapet: – Skal klare Europaligaen

Etter den enorme skuffelsen fra gårsdagens kamp, er Rosenborg fast bestemt på å fortsatt komme ut i Europa.

Svensson

Jonas Svensson (t.v) var en skuffet mann etter kampen mot APOEL. Bildet er fra hjemmemøtet på Lerkendal.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Den var en slukøret gjeng som måtte konstatere at det ikke blir Mesterliga-spill denne sesongen heller. Etter å ha holdt APOEL på avstand i ordinær tid, svartnet det helt på overtid.

Ser fremover

Jonas Svensson gjorde et grovt balltap dypt inn på egen banehalvdel, som ble skjebnesvanger for Rosenborg. Det var likevel en rakrygget Svensson som sto i pressesonen etter kampen, og forsikret om at de skal likevel ut i Europa.

– Det var kjedelig, vi hadde de i kne lenge. Vi burde gått videre, men sånn ble det ikke. Nå skal vi i alle fall inn i Europaligaen. Selv om vi mistet muligheten om spill i Mesterligaen så skal vi ut i Europa, sier Svensson.

– Sørge for at vi har muligheten igjen neste år

Rosenborgs kaptein, Mike Jensen var like skuffet som sin lagkamerat, men var likevel fremoverrettet rett etter kampslutt.

– Det er forferdelig å tape på denne måten, men vi burde fått med et bedre resultat fra Lerkendal. Nå må vi må vinne på lørdag, også går vi selvfølgelig for Europaligaen. Så skal vi vinne ligaen, og sørge for at vi har muligheten til neste år, sier Rosenborgs kaptein.

Mike Jensen, Apoel - RBK

Mike Jensen kriget gjennom hele kampen mot APOEL i går.

Foto: SAKIS SAVVIDES / NTB scanpix