RBK åpner for Eggen

Ekstraordinært medlemsmøte i Rosenborg, Nils Arne Eggen kan likevel bli midlertidig trener.

Nils Arne Eggen
Foto: NRK

Onsdag kveld hadde Rosenborg ekstraordinært medlemsmøte, for å informere om arbeidet med å skaffe ny hovedtrener.

– Saken har vakt såpass mye oppmerksomhet og fått så mye omtale at vi fant det riktig å kalle inn til et medlemsmøte for å gi dem full informasjon om hvordan vi jobber, sier styreleder Terje Svendsen.

Han sier de ikke han noen kandidater som er klare til å ta over etter Erik Hamrén i august.

Rosenborgledelsen sier de vil bruke den tiden som trengs for å finne den riktige treneren. De leter etter en langsiktig løsning.

– Nils Arne vil fortsatt være rådgiver i forhold til treningsprosessen og han har sagt at han kan være villig til å diskutere ulike løsninger dersom det skulle bli aktuelt, sier Svendsen

Terje Svendsen
Foto: Rune Karlsen / NRK

Rosenborgledelsen har tidligere sagt at Nils Arne Eggen ikke er en aktuell kandidat, men nå er de blitt enige om at han kan stille opp som vikartrener om det blir nødvendig.

– Vi hadde en liten utblåsning og kontrovers for vel to uker siden, det har vi rydda opp i. Nils Arne er en kjemperessurs for Rosenborg, sier Svendsen

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.