Ranheim på topp – igjen!

Nok en gang dro Ranheim seieren i land på hjemmebane, og gjenerobret med det ledelsen i 1. divisjon.

Ranheim tok nok en seier

Sandnes Ulf, som i likhet med Ranheim er nyopprykket til nest øverste nivå, maktet aldri å fremstå som en reell trussel mot ”Perrys” gutter søndag kveld. Riktig nok hadde jærlaget flere halvfarlige kontringer i løpet av første omgang, men mulighetene ble ødelagt av slappe avslutninger, som da Lennox Kanu sleivet ballen over mål etter 29 minutter.

Ranheim derimot, fremsto som giftigere. Daniel Krogstad hadde en kjempesjanse etter drøye halvtimen, men skuddet gikk i stolpen. Like etterpå fikk Ranheim straffe etter en hands i Sandnesforsvaret. Robert Stene satte ballen sikkert inn til 1-0.

Video RANLANG-090510-ST_TL.mp4

Se høydepunktene!

I andre omgang festet Ranheim grepet på gjestene og etter ti minutter scoret Stene igjen. Denne gangen på et frispark, via en Sandnesspiller, og i mål. Ranheim fortsatte presset og etter fine kombinasjoner og et herlig innlegg fra Daniel Krogstad, kunne Geir Holthe stupe inn 3-0. Kveldens vakreste scoring!

Like etterpå reduserte Sandnes Ulf, ved storscorer Morten Eriksen, men laget klarte likevel ikke å komme skikkelig med i kampen. Ranheim fortsatte å dominere og hadde flere angripere som ville vise seg fram. Jo Sondre Aas kom inn rett før slutt, ble umiddelbart felt innenfor 16 meteren, men straffesparket ble reddet av rogalendingenes keeper. Grindalingen fikk også flere muligheter i sluttsekundene, uten å lykkes med å få ballen i nettet.

Per Joar Hansen kunne dermed konstatere at Ranheim igjen leder 1. divisjon, etter at Bodø/Glimt kastet bort poengene i Moss.

– Alt i alt er jeg fornøyd med kampen. Det var en rotete første omgang, men andre omgang synes jeg er bra. Vi maler dem mer eller mindre i stykker og får 3-0 før de får en billig redusering. Vi skaper flere store sjanser etter det også, og vinner fortjent.