NRK Meny
Normal

Ranheim-helten: – Som natt og dag

Robert Stene slet med å finne nettmaskene for Fredrikstad, men etter returen til Ranheim har målene rent inn. Søndag ble det hat trick for Stene.

Robert Stene ble tremåls-scorer i seieren over Åsane på DnB Arena søndag kveld.

Se intervju med Robert Stene etter kampen.

– Den er litt som natt og dag, nå har jeg scora i fem kamper på rad, så scoringsformen er veldig bra, det er nesten synd det er ferie.

Slik beskriver Robert Stene forskjellen på scoringsformen i Fredrikstad og Ranheim. 32-åringen ble den store helten i søndagens kamp, med hat trick i 3-2-seieren mot Åsane Fotball.

– Denne kampen var viktig, nå får vi plustelig litt heng på de foran oss, samtidig som vi kvitter oss litt med de nede ved nedrykksstriden, sier Stene til NRK.

– Formidabel

Ranheim tok ledelsen allerede etter 11 minutter, da Stene satte et straffespark i mål. Stene doblet ledelsen etter 61 minutter, før Åsane reduserte like etter på straffspark fra Rune Gravdal.

Stene fullførte sitt hat trick et kvarter senere, og da hjalp det lite at Kjetil Kalve satte inn en redusering for Åsane åtte minutter før slutt.

– Vi spiller en veldig god første omgang, så tukler vi det litt til for oss selv i andre så det blir litt ekstra spennende, sier Ranheim-trener Ola By Rise til NRK.

Han er full av lovord om kampens store helt:

– Det han gjør i dag er strålende, han er jo en måltyv. Jeg har sett på trening at det har løsna litt for ham. Han har vært litt tung i kroppen, men i dag var han lett og fin, spilte nitti minutter og spilte til og med stopper de siste minuttene da vi måtte dra i land seieren. Han gjorde en formidabel kamp, skryter By Rise.

Ranheim-trener Ola By Rise var fornøyd med 3-2 seieren over Åsane på DnB Arena søndag kveld.

Se intervju med Ola By Rise.

Ser oppover

Ranheim ligger nå på ellevte plass i 1. divisjon etter en dårlig start på sesongen, men Stene sier Ranheim-spillerne ser oppover på tabellen.

– Vi hadde en fryktelig start, og det kunne vært verre før ferien. Jeg tror egentlig vi må si oss fornøyde, sånn som vårsesongen har blitt, vi har skjerpa oss skikkelig og vært kjempegode de fem-seks siste kampene. Det er det vi må ha fokus på nå, vi har fortsatt muligheter for å være med i en kvalikdiskusjon.

Stene får støtte av By Rise:

– Vi må jobbe med det vi kan få gjort noe med, og nå har vi tre seire og to uavgjort på de fem siste kampene og har riktig kurs. Det er mye hard jobbing som må gjøres fortsatt, men utgangspunktet har bedret seg, og spesielt det vi presterer i første omgang bærer bud om at på vårt beste kan vi klatre enda mer, sier By Rise.