NRK Meny
Normal

– Ikke morsomt å møte dem i første kamp

Ranheim-trener Trond Nordsteien gleder seg til serien braker løs, men tror trønderne møter et vanskelig lag i første kamp.

Ranheim-trener Trond Nordsteien

Trener for Ranheim Trond Nordsteien ser fram til sesongens første kamp på søndag.

Foto: Stein Roar Leite / NRK

Det nærmer seg seriestart i førstedivisjon og førstkommende søndag kommer et nyopprykket Nest-Sotra til Ranheim for å spille første seriekamp.

– Jeg synes ikke at det er så morsomt å møte dem i den første seriekampen. De har nettopp rykket opp og er nye på dette nivået. De har sikkert en voldsom entusiasme og lyst, spesielt i den føste seriekampen, sier Nordsteien.

Han er derimot strålende fornøyd med at de spiller første kamp på hjemmebane.

Klare mål

I fjor endte Ranheim på fjerdeplass, og laget har ikke tenkt å gjøre det noe dårligere denne sesongen.

– Vi skal være tøffe nok til å prøve å bli blant de topp seks igjen. Nå skal vi ha fokus på det vi har jobbet med gjennom vinteren. Vi føler oss godt forberedt, så vi tror det skal gå bra, sier treneren.

Han sier laget gleder seg til å komme i gang med spillet.

– Vi kjenner at det begynner å nærme seg nå. Vi har gått og ventet på seriestart lenge og nå er vi endelig inne i den siste uken. Vi gleder oss veldig.

Endelig fått stadionfølelse

Fotballbanen på Ranheim er i ferd med å oppgraderes.

– Det er morsomt. Flomlysene er på plass, undervarmen er rett rundt hjørnet, så vi begynner å få litt stadionfølelse. Det er lovende.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.