NRK Meny
Normal

Poptalent gir ut plate med boyband-stjerne

Andreas Estenstad er bare 14 år, men har nå fått hjelp av Christian Ingebrigtsen fra boybandet A1 til å gi ut sin første låt. Onsdag var det plateslipp på Blussuvoll ungdomsskole.

Adrees med Andreas Estenstad lanserer singelen "be somebody" på Blussuvoll skole. Han har med seg klassen sin på kor, of Christian Ingebrigtsen fra A1.

Andreas Estenstad har klassen i ryggen når han nå gir ut låt med hjelp av Christian Ingebrigtsen.

– Jeg håper og satser på at det blir en hit. Blir det ikke en hit, er det bare å prøve på nytt og på nytt. En dag skal jeg bli noe, sier Andreas Estenstad til NRK.

Nettopp dette er også tema for låta «Be somebody» som ble lansert i dag. Klassen hans var med og koret da Andreas fremførte låta live. De er også med i musikkvideoen som er spilt inn på trikken i Trondheim og i Midtbyen.

Se videoen nederst i artikkelen.

Bon Jovi

Andreas Estenstad har holdt på med musikk siden han var fem år, men de siste årene har han fått hjelp av tidligere boyband-stjerne Christian Ingebrigtsen. De to møttes helt tilfeldig da de opptrådte på samme arrangement, og Ingebrigtsen lot seg imponere over det han så og hørte:

– At han hadde skrevet så fengende melodier og at han hadde så spesiell og tøff stemme. Han har noe helt spesielt over seg. Det første jeg tenkte var at har vi en 12 år gammel Bon Jovi.

– Gøy å få hjelpe til

Andreas ble senere invitert til Oslo for å jobbe med låtene sine i studio sammen med Ingebrigtsen, og nå har han også fått gitt ut en av sangene med hjelp av nettopp Ingebrigtsen.

– Dette er bare starten for Andreas. Han er jo ung ennå og har hele karrieren og livet foran seg. Det er gøy å få være med å hjelpe til litt.

Tror du han blir en stjerne?

– Det har jeg tro på. Han har det som skal ti, sier Ingebrigtsen som spilte sammen med Andreas Estenstad på Blussuvoll ungdomsskole i dag.

Video fra Trøndelag

Lørdagens forestilling ved Kystens arv regnet nesten bort
Foto: Tom Modell Alte
Se vår "timelapse" av juliværet i Trøndelag
Promo folkemøte fra Kimen på Stjørdal