Kjæresten til Bendtner hevder taxisjåføren gikk amok

«Hvor mange ville ikke gjort det samme for sin kjæreste?» skriver Philine Roepstorff om situasjonen som førte til at kjæresten Nicklas Bendtner ble anmeldt for vold mot taxisjåfør. DanTaxi avviser hennes versjon av saken.

bendtner portrett

Philine Roepstorff forsvarer kjæresten Nicklas Bendtner etter volden mot en taxisjåfør i København. På Instagram innrømmer hun at han slo, men skriver han gjorde det i selvforsvar.

Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Nicklas Bendtner er anmeldt for vold mot en sjåfør fra det danske taxiselskapet DanTaxi. Anklagene går ut på at Rosenborg-spissen skal ha utøvd grov vold som ga taxisjåføren brudd i kjeven.

Mandag ettermiddag gikk Rosenborg ut og fortalte at en svært nedbrutt Nicklas Bendtner hadde tatt kontaktet med klubben og informert om voldsepisoden.

Noen timer etter uttalelsen fra Rosenborg, er det kjæresten til Nicklas Bendtner sin tur å ta bladet fra munnen. På Instagram legger hun ut en lengre post, hvor hun utelukkende forsvarer Bendtner.

– Han ble forfulgt og forsvarte seg selv og meg. Hvor mange ville ikke ha gjort det samme for sin kjæreste? De kan si og skrive hva de vil – men å beskytte den man elsker når man føler seg truet er ikke feil i mine øyne, skriver Philine Roepstorff.

Bekrefter at Bendtner slo taxisjåføren

I teksten innrømmer Roepstorff at Bendtner utøvet vold:

– Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas som overfalt noen.

Den danske modellen velger å dele det hun mener er foranledningen for volden. Det hele skal ha startet med at hun og Bendtner var ute på byen i København, da han bestemte seg for å dra hjem for å sove. Hun forklarer at de sammen satte seg inn i en taxi litt etter klokken 02.

– Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men likevel kjørte sjåføren oss to ganger i en annen retning enn det vi ba om.

Ifølge Roepstorff skal paret da ha nektet å la sjåføren kjøre dem videre.

– Det får han til å gå amok. Han gjør en u-sving og speeder etter oss og roper ting som ludder, bitch og kjerring. Til slutt kjører han inn foran oss og springer ut av bilen og kaster en flaske mot meg, skriver Roepstorff.

View this post on Instagram

Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det der skete natten til søndag…. Aviserne skriver at taxachaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det der skete. Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren. Det får ham til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt. Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil - men at beskytte den man elsker når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne. Det var en situation mellem et kærestepar og en taxa chauffør - det har ikke været drengestreger eller dumheder - det har været selvforsvar og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde.

A post shared by P H I L I N E P I (@philineroepstorff) on

Kaller voldsepisoden «selvforsvar»

Videre skriver Roepstorff at flasken ikke treffer henne, men at det var nære på.

– Deretter kommer han (taxisjåføren red.anm.) mot oss, og min mann slår ham en gang og treffer åpenbart meget uheldig.

NRK understreker at dette er Philine Roepstorff sin egen beretning. Kjæresten til den danske stjernespissen kaller situasjonen selvforsvar, og avviser at det var snakk om guttestreker eller dumheter.

NRK har forsøkt å komme i kontakt med både DanTaxi og Nicklas Bendtner sin agent, uten å lykkes.

Overfor den danske avisen Ekstra Bladet, avviser taxiselskapet imidlertid Roepstorff sin versjon av saken.

Kommunikasjonssjefen Rasmus Krochin, sier videoovervåkningen fra bilen viser noe annet enn hva hun har forklart:

– Taxisjåføren har overlevert alt materiale til politiet – deriblant videomateriale fra taxien. Det jeg har fått opplyst, er at materialet ikke stemmer overens med forløpet hun beskriver, sier Krochin til Ekstra Bladet.

Bendtner må forklare seg for RBK-ledelsen

Mandag blir det også kjent at hårvoks-produsenten IdHAIR sier opp avtalen med Nicklas Bendtner.

Selskapet skriver i en pressemelding at de har opphevet samarbeidet med Bendtner etter ett voldelig sammenstøt mellom Bendtner og en taxisjåfør i København.

Ifølge Rosenborgs daglige leder, Tove Moe Dyrhaug, skal Nicklas Bendtner trene med resten av laget tirsdag. Han skal også forklare seg for Rosenborgs ledelse om helgas voldsepisode.