Person alvorlig skadd i trafikkulykke

En person er fraktet med helikopter til St. Olavs Hospital etter at en lastebil og personbil kolliderte på E6 i Verdal.

Verdal

Føreren i personbilen satt fastklemt etter sammenstøtet med lastebilen.

Foto: Terje Næss

Trafikkulykken skal ha skjedd i nærheten av avkjøringen til Kværner Verdal rundt 21.40 onsdag kveld.

Satt fastklemt

Mye tyder på at det er snakk om en front mot front-ulykke.

– Føreren av personbilen er fastklemt og nødetatene har nå startet arbeidet med å frigjøre vedkommende. Sjåføren av lastebilen er ikke fysisk skadet, sier operasjonsleder Stig Roger Olsen til NRK.

NRKs kontakt på stedet opplyser om at det er store skader på kjøretøyene. Lastebilen har havnet i grøften og det skal ligge bildeler overalt. Store deler av autovernet er også flerret opp.

Verdal

Det skal være store skader på begge kjøretøyene.

Foto: Terje Næss

Fører alvorlig skadet

Personen som var fastklemt skal nå være frigjort, og er fraktet med helikopter til St. Olavs Hospital. Vedkommende skal være hardt skadd, ifølge politiet.

Føreren av lastebilen er sendt til legevakten.

Nødetatene jobber nå med å spyle veien for bildeler. Den ene kjøreretningen ble midlertidig åpnet for trafikk klokken 22.30.

Laster kart, vennligst vent...

Video fra Trøndelag

Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .