Finalen ble holdt i Aker Verdals kantine, med formiddagskokk Jan Kåre Johansen som vert sammen med programleder Aud Larsen Haug.
Oppskriften var en klar vinner, både hos fagjuryen og i folkejuryen. Fagjuryen besto av oldermann Håvard Hansen, konditor Arild Schei og en av direktørene på Aker, Snorre Fossum.
Folkejuryen var rett og slett de ansatte som kom innom kantina for å spise lunchen sin, og som fikk smake på de fem rettene. og gi sin stemme.
Elisabeth Larsen har fått oppskriften av sin fra, Tor M. Larsen. Premien er en praktbok med matoppskrifter fra Trøndelag.
De andre fiskerettene som konkurrerte i finalen var
- "Fiskebiff med saus", innsendt av Turid M. Duklæt
- "Hen gap lai", innsendt av Aud Waterloo Hovstein
- "Frityrstekt fisk", innsendt av Ester Aakran
- "Fiskesuppe a la Fosen", innsendt av Stig Herjeaunet
Nå tar Formiddagskjøkkenet seg en liten pause, men er tilbake etter sommeren med det beste: Desssertene!
FISKEOPPSKRIFTER 
- Fesksuppa hans Hans
- Festsild - spekesild
- Fisk a la Mikkelsen
- Fiskebiff med saus
- Fiskeform av frossen fisk
- Fiskebrød
- Fiskegryte
- Fiskesuppe a la Fosen
- Fisk i crispform
- Fisk i form
- Fisk med crême fraiche
- Frityrstekt fisk
- Geirs forføreriske fiskegryte
- Hen gap lai
- Pappas seigryte
- Pasta med laks
- Pasta med sei, torsk eller hyse
- Plukkfiskkake
- Sei a la snitzel
- Sild i løksaus
- Torghattsei
- Veien til mannens hjerte