NRK Meny
Normal

Pannekakewraps

Pannekakewrap
Foto: Jørn Haudemann Andersen / NRK

Røre
Foto: Håvard Zeiner / NRK

Ingredienser:
4 egg
3 dl hvetemel
½ ts salt
5 dl melk sukker etter smak

Pannekake
Foto: Håvard Zeiner / NRK

Fyll:
Stekt potet, pølse, løk gr.saker ell noe annet.

Saus:

Lettrømme med litt sukker, sitron og urter etter smak.

Løk
Foto: Håvard Zeiner / NRK

Fremgangsmåte:
Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. 7 minutter.

Stek tynne pannekaker på forholdsvis sterk varme. Snu dem når de har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden.

Jan Kåre Johansen

Jan Kåre Johansen

Foto: Håvard Zeiner / NRK

Fyll pannekaken med oppstekte rester, rømmesausen og rull den sammen.

Kan spises sammen med litt salat.

Video fra Trøndelag

Midtnytt
Jens Kvernmo får fisk i forteltet sitt. Se serien på NRK1 tirsdager klokken 20.25