Overfall i campingvogn kobles til MC-klubb

Politiet etterforsker kobling til Outlaws etter det grove overfallet i en campingvogn i Vuddudalen i Nord-Trøndelag i helga.

Overfallet i Vuddudalen

Politiet etterforsker en mulig kobling til kriminelle MC-miljø etter det brutale overfallet i helga.

Foto: Tor Aage Hansen

Politiet utelukker ikke at 42-åringen som ligger hardt skadd på St. Olavs Hospital kan være utsatt for et MC-oppgjør.

Trønder-Avisa får bekreftet at mannen er medlem av den nyetablerte Outlaws-avdelingen i Trondheim, Outlaws Mc Mid County.

Kjenner til MC-koblingen

Politiet bekrefter også overfor avisa at de leter etter et motiv i det kriminelle MC-miljøet, men de understreker at de etterforsker bredt.

– Vi kjenner til MC-koblingen, men den er en av flere aktuelle teorier i etterforskningen, sier etterforskningsleder Tor Klevmo ved Levanger lensmannskontor til Trønder-Avisa.

42-åringen og en kvinne i 30-årene ble overfalt og utsatt for brutal vold i en campingvogn i Vuddudalen i Åsen. Foreløpig har ikke politiet tatt noen for overfallet.

Paret oppholdt seg i campingvognen fordi de er i gang med å pusse opp et småbruk de flyttet til for ei uke siden. Politiet mener minst tre personer står bak den brutale hendelsen.

Gamle kjenninger av politiet

Både 42-åringen og samboeren er gamle kjenninger av politiet, og en av politiets hovedteorier er at overfallet har sammenheng med uavklarte forhold i parets fortid.

Et motiv kan være uoppgjort narkotikagjeld, de er begge tidligere straffedømt for narkotikaforhold.

42-åringen fikk omfattende hodeskader og har ikke vært i stand til å snakke med politiet. Kvinnen slapp unna med lettere skader.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.