- Glad for at Putans går til Byåsen

Avtroppende Byåsen-trener, Geir Oustorp, er glad for at etterfølgeren allerede er på plass.

Geir Oustorp

Geir Oustorp skryter av etterfølgeren.

Foto: Thor Amund Hagen / NRK

Valeri Putans, som i dag trener Selbu, overtar Byåsen neste sesong.
Det synes Oustorp er et godt valg.

– Jeg tenker at det er et et veldig godt valg for Byåsen. Det er veldig bra at klubben har ny trener klar allerede et halvt år før sesongslutt. Det har de ikke klart i Rosenborg og man ser jo hvor mye støy det blir da, sier Oustorp.

God klubb

Valeri Putans

Valeri Putans

Foto: NRK

Geir Oustorp mener at når klubben har lagt trenerkabalen god tid før sesongen er over, så viser det at Byåsen er en god klubb.

– Dette viser hvor bra Byåsen har blitt som klubb. De har jobbet veldig bra. Det er et godt styre, en bra administrasjon og nå er den sportslige ledelsen på plass i god tid også, så dette er veldig bra for klubben, sier Oustorp.

Under Putans ledelse forrige gang, oppnådde Byåsen to seriegull, to sølv, to bronse, fire NM sølv, fire NM gull junior, to semifinaler i europacupen, og to kvartfinaler i mesterligaen.

– Fælt

Helt siden Geir Oustorp ga beskjed om at han forlater Byåsen etter årets sesong, har Valeri Putans vært håndballklubbens førstevalg. Mandag ettermiddag orienterte Putans spillerne i Selbu at han vil fortsette sin trenergjerning i Trondheim.

Selv om en god etterfølger er på plass, gruer Oustorp seg til å forlate klubben.

– Det blir skikkelig fælt. Jeg prøver å tenke så lite som mulig på det. Det får vi ta når sommeren nærmere seg. Jeg kommer nok til å komme tilbake og kikke på dem, sier Oustorp.